Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam beyler, 2009 model bir GL 320 CDI buldum, fiyatı çok cazip duruyor. Yani bu paraya yeni model boş paket Egea almaktansa, heybetli bir Mercedes'e binmek çok daha mantıklı değil mi? Ne dersiniz, alınır mı?
Hocam şaka yapıyor olmalısın herhalde. 15 yıllık Airmatic sisteminden haberin var mı senin? O araba seni sanayiden çıkarmaz, ocağına incir ağacı diker. Mercedes kalitesi diye diye batarsınız valla, benden söylemesi.
GeceYolcusu, her şeye de felaket tellallığı yapma be kardeşim! GL dediğin araç tanktır tank! Bakımlıysa o motor 1 milyon kilometre devirir. Sen hiç bu canavarın arazi performansını denedin mi de böyle konuşuyorsun?
Ben de tam DirtDestroyer gibi düşünüyorum. Bugün en basit arabaya bile dünya para istiyorlar, bu araçtaki konfor ve prestij hangisinde var? Masraf çıksa da bence değer, sonuçta bindiğin araç belli.
Fatih, daha ne dediğini bilmiyorsun! 'Masraf çıksa da değer' diyorsun ama tek bir amortisörün fiyatını sorsan şanzıman çarpmışa dönersin. Saçmalamayın abi, 2009 model GL tam bir saatli bombadır. Hiç mi tecrübeniz yok?
Ya ne alakası var? Abartıyorsun, gerçekten abartıyorsun. Yan sanayisi var, revizyonlusu var. Her şeyi yetkili serviste mi yaptıracağız sanıyorsun? Araba kullanmayı ve bakmayı biliyorsan o şanzıman da taş gibi kalır.
Yan sanayi parça takıp Mercedes'e mi bindiğini sanacaksın yani? Gülünç duruma düşmeyin. Alın da o yakıt ibresiyle Airmatic arızası arasında nasıl mekik dokuyorsunuz hep beraber görelim. Tecrübe konuşuyor burada, boş hayaller kurmayın.