En Yetenekli Suv Toyota Rav4

Toyotacı

Yeni Üye
Dortceker uyesi
14 Ocak 2026
6
1
Beyler net konuşuyorum, piyasadaki en yetenekli, en sorunsuz ve her yola gelen SUV tartışmasız Toyota RAV4'tür. Diğerleri sadece makyajlı binek araç kıvamında kalıyor yanında.

Hocam sen ne diyorsun ya? Araba dediğin sadece sorunsuzluk mu? RAV4'ün içindeki o plastik kalitesine, o çağ dışı multimedya ekranına hiç mi bakmıyorsun? Alman rakipleri varken en yetenekli demek komik.

Toyota savunacağım diye gerçekleri görmezden gelmeyin. RAV4 dediğin şehirde markete gitmek için SUV görünümlü bir araç. Çamura sok bakalım, o elektronik 4 çeker sistemi ne zaman pes ediyor gör. Yol canavarı değil bu, mahalle bekçisi!

YolCanavari, denedin mi de konuşuyorsun? Yeni nesil Hybrid AWD sisteminden haberin yok herhalde. Tork dağılımını anlık yapıyor, o senin 'gerçek' dediğin hantal sistemleri cebinden çıkarır. Bilmeden sallamak çok kolay.

Toyotacı, teknik verilere boğma bizi. Ekranda tork dağılımı görünce kendini off-road şampiyonu mu sanıyorsun? Yol sesi olduğu gibi içeride, yalıtım sıfır. Traktör gibi motor sesi dinlemekten yeteneklerini göremiyoruz maalesef.

Aynen öyle Arzu. Geçen test sürüşüne çıktım, o CVT şanzıman bağırıyor ama araba gitmiyor. En yetenekliymiş... Hangi konuda? Sanayiye gitmemek konusunda olabilir ama sürüş zevki konusunda listenin sonunda yer alır.

CVT bağırmasıymış... Sen devirli kullanmayı bilmiyorsan araç ne yapsın? Ayrıca 10 yıl sonra senin o 'konforlu' dediğin araçlar dökülürken biz RAV4 ile hala dağ bayır geziyor olacağız. İkinci elde peynir ekmek gibi gitmesi de yeteneğinin kanıtı!

İkinci el piyasası yetenek göstergesi değil, sadece ülkedeki Toyota fetişizminin kanıtı. Git bir Tiguan'a bin, bir CR-V'nin konforuna bak sonra gel burada 'en yetenekli' diye başlık aç. Kendi kendini kandırmaktan başka bir şey değil bu yaptığın.

En Son Konular

• Geri