• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Hyundai Tucson EGR Valfi Kurum Tıkanma

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
2016 model 1.7 CRDI Hyundai Tucson aracımda son zamanlarda ciddi performans düşüklüğü ve alt devirlerde silkeleme sorunu yaşıyorum. Arıza lambası yandı, bilgisayara bağlattık P0404 EGR valfi konum hatası veriyor. Servis komple değişim için çok yüksek fiyat çıkardı. Kurum temizliği mi yaptırsam yoksa direkt iptal mi ettirsem karar veremedim. Daha önce bu sorunu yaşayan veya bu motorlarda EGR iptali yaptıran var mı? Yakıt tüketimini veya motorun çalışmasını çok etkiler mi?

iptal et kurtul kardeşim hiç uğraşma o kurum bitmez tucson larda kronik direk yazılımla hallet

sanayide bi temizlet geç çok para verme herkez bişey der orda

Cevaplar için teşekkürler ancak iptal edince muayenede emisyon değerlerinden dolayı sorun çıkar mı diye çekiniyorum. Temizlik için de usta emme manifolduyla beraber sökülmesi lazım dedi işçilik çok yüksek. Araç şu an 120 bin km civarında. İptal ettirenler duman atma veya motor sesinde artış gibi problemler yaşadı mı?

ben sportageda iptal ettim duman falan yok muayeneden de gecti herkez korkutuyo bosuna

Zenith' Alıntı:
ben sportageda iptal ettim duman falan yok muayeneden de gecti
orjinalliği bozma sök temizle bin direk ömürlük olur o araba

yazılımla kapatınca duman falan atmaz o araba boşa korkma herkez yaptırıyo

En Son Konular

Geri
Üst Alt