MG ZS Kullanıcı yorumları

GarajGandi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
15 Ocak 2026
6
0
Selamlar millet, bütçeyi denkleştirdim, MG ZS almayı düşünüyorum. Özellikle 1.5 Luxury paketi çok cazip duruyor ama kafam karışık. Şehir içi yakıtı çok mu üzer? Bir de bu Çin malı muhabbeti canımı sıkıyor, uzun vadede elimizde kalır mı? Kullanan dostlar bir aydınlatırsa sevinirim.

Hocam selamlar, şimdiden hayırlı olsun. Ben 6 aydır 1.5 Luxury kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Bu fiyata bu donanımı başka hiçbir markada bulamazsın. Cam tavan, 360 kamera, deri koltuk... Arabaya bindiğini hissediyorsun resmen.

Dostum kusura bakma ama macera arıyorsun resmen. 1.5 atmosferik motor o kasayı kaldırmıyor, yokuşta kamyonlarla yarışırsın artık. Birader bu devirde Çin malına o kadar para bağlanır mı? İkinci elde satmaya kalksan ilan aylarca bekler, ölücülerin kucağına düşersin.

Üstad ne alakası var? Doğan Trend güvencesiyle satılıyor bu araç. İkinci eli de gayet hareketli, piyasayı takip etmiyorsun galiba. Ayrıca performans bekleyen adam gider 1.0 Turbo olanını alır, 1.5 motor ekonomi ve konfor odaklı.

Hangi ekonomiden bahsediyorsun hocam? Şehir içi 10 litrenin altına düşmüyor o araba. Ocağına incir ağacı diker. Malzeme kalitesi de dışarıdan parladığına bakma, her yer sert plastik, trim sesinden başın ağrır 10 bin km sonra.

Birader abartma istersen, 10 litre falan yaktığı yok, ayağının ayarı olan adam 7.5 - 8 litreyle gezer. Trim sesi dediğin olay senin o öve öve bitiremediğin Almanlarda bile var artık. Adamlar 7 yıl garanti veriyor, boru değil.

7 yıl garanti dediğin servislerin insafına kalmış bir şey üstad. Bir parça beklersin 3 ay, o zaman görürüm ben seni. Çinli markaların yedek parça lojistiği tam bir fiyasko. Paranla rezil olmak istiyorsan buyur al.

Hocam sen sanayi ağzıyla konuşuyorsun. Artık devir değişti, MG İngiliz kökenli bir marka ve arkasında devasa bir teknoloji var. Egea parasına D-SUV donanımı alıyoruz burada, hala parça diyorsun. Her şey bulunuyor artık.

İngiliz kökenliymiş, güldürme beni. Sadece ismi kalmış, içi dışı safkan Çinli. O şanzıman trafiğe girince ısınma uyarısı vermeye başlayınca 'üstad haklıymış' dersin ama iş işten geçer. Git adam gibi bir Corolla al, başın ağrımasın.

Corolla mı? İçerisi 90'lardan kalma gibi duran, boş paketine dünya para istenen arabayı mı alalım? MG ZS'nin tasarımı yeter bir kere. Yolda herkes dönüp bakıyor, premium havası var araçta.

Dostum dışı seni içi beni yakar misali bir durum o. Işıklı mışıklı ekranlara tav oluyorsunuz, arabanın asıl olayı motor-şanzıman-yürüyen aksamdır. MG bu konuda daha emekleme aşamasında. 5 yıl sonra o arabanın halini göreceğim ben.

Valla üstad ben 15 bin km yaptım, tık demedi. Servis maliyetleri de gayet makul. Senin gibi ön yargılılar yüzünden millet kazıklanmaya devam ediyor piyasada. Alacak arkadaşa tavsiyemdir, git bir test sürüşü yap, bu fanboylara bakma.

Fanboylukla alakası yok birader, gerçekler acıdır. Paran kıymetliyse maceraya atılmazsın, oturmuş markadan şaşmazsın. Test sürüşünde her araba güzel gelir, sen o arabayı bir de 50 bin km sonra gör bakayım dökülüyor mu dökülmüyor mu.

En Son Konular

• Geri