Merhaba arkadaşlar, 2021 yılında satın aldığım Nissan X-Trail'ımı 4 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum. Aracımı neden satın aldığımın sebebi, O zamanlar aileden sorumlu biri olarak geniş ve konforlu bir araç arayışındaydım. Nissan X-Trail, bu beklentilerime uygun gelen özellikteki araçlardan biriydi. Satın aldığım dönemde 1.6 litre dizel otomatik şanzımanlı bir modeldi. Motor performansı olarak assez memnun kaldım. Hızlanmada ve yokuşlarda gayet iyi bir performans sergileyen bir araç. Şehir içinde 10-12 litre civarında bir yakıt tüketimi gözlemledim. Şehir dışında ise bu değer 7-8 litreye kadar düşüyor. Araziye çıktığımda ise tüketim 12-14 litreye kadar çıkabiliyor.
Konfor açısından oldukça memnun kaldığım bir araç. Süspansiyon ve yol tutuşu gayet iyi.
Malzeme kalitesi de nispeten iyi bir seviyede. Trim sesleri de oldukça az. Multimedya sistemi ise gelişmiş ve kullanımı kolay. Arazi yetenekleri başarılı.
Bagaj hacmi de baya geniş.
Yaşadığım kronik sorunlar arasında şanzıman ve motor soğutma sistemi sorunları yer alıyor. Servis maliyetleri biraz yüksek.
Sonuç olarak, araç oldukça iyi bir performans sergiliyor ancak bazı sorunlar yaşanıyor. Tavsiye ederim ancak alınacak aracın iyi bir araştırmayla seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Konfor açısından oldukça memnun kaldığım bir araç. Süspansiyon ve yol tutuşu gayet iyi.
Malzeme kalitesi de nispeten iyi bir seviyede. Trim sesleri de oldukça az. Multimedya sistemi ise gelişmiş ve kullanımı kolay. Arazi yetenekleri başarılı.
Bagaj hacmi de baya geniş.
Yaşadığım kronik sorunlar arasında şanzıman ve motor soğutma sistemi sorunları yer alıyor. Servis maliyetleri biraz yüksek.
Sonuç olarak, araç oldukça iyi bir performans sergiliyor ancak bazı sorunlar yaşanıyor. Tavsiye ederim ancak alınacak aracın iyi bir araştırmayla seçilmesi gerektiğini düşünüyorum.