• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Amiral Gemisi Audi Q8

DasAuto

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar beyler, amiral gemisi Audi Q8 50 TDI almayı planlıyorum fakat kafamda çok soru işareti var. Özellikle havalı süspansiyonların Türkiye yollarında, köye falan giderken patlayıp patlamayacağı beni çok düşündürüyor. 286 beygirlik motorun performansı kağıt üzerinde iyi ama araziye hafif girince üzer mi diye merak ediyorum. İç mekan kalitesi ve teknolojik oyuncaklar çok iyi duruyor ama elektronik arıza verme potansiyeli nedir? Daha önce kullanmış ya da çevresinde olan varsa tecrübe aktarabilir mi?

direk x5 bak kafa yorma audi yolda birakir herkez biliyor bmw varken ona binilmez

DasAuto' Alıntı:
Audi Q8 50 TDI almayı planlıyorum
parçası çok pahalı türkiyede usta bulamazsın servise mahkum kalırsın

asfalttan çıktığın an elinde kalır o oyuncak arazi aracı falan değil o

q8 jeep falan değil bildiğin şehir arabası çamura girsen çıkamazsın rezil eder adamı

Beyler BMW istemiyorum Audi'nin tasarımı çok daha fütüristik geliyor bana. Ayrıca öyle ağır ofroda falan girmeyeceğim sadece hafta sonları hafif stabilize yollar ve konforlu uzun yol seyahatleri için düşünüyorum. Yakıt tüketimi ve kronik bir şanzıman sorunu olup olmadığını bilen var mı acaba? Sanayiyle falan uğraşmak istemiyorum her gün servise gideceksek işimiz var.

beyni bozulur masraf açar her yeri sensör dolu en ufak taş gelse uyarı verir

basarsan yakar kafa yorma o kasaya o motor anca yeter basınca da cüzdanı boşaltır

Ridvan21' Alıntı:
beyni bozulur masraf açar
aynen öyle sanayiden çıkamazsın başın çok ağrır herkez şikayetçi bu paralara yazık

boşver kardo hiç bulaşma başına bela alırsın satarken de zorlanırsın piyasası ağır

En Son Konular

Geri
Üst Alt