Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler selam, 2009 model bir Escalade buldum fiyatı çok uygun. Piyasada bu fiyata binilecek daha heybetli, daha 'ben buradayım' diyen başka bir tank var mı? Alınır mı sizce?
Hocam şaka mı yapıyorsun? 2009 model araba artık dökülmeye başlamıştır. Ocağına incir ağacı diker o senin. Yakıtını geçtim, parça beklemekten ömrün çürür, sanayiden çıkamazsın.
CanerCan, belli ki hiç Amerikan kullanmamışsın, ezbere konuşuyorsun. O 6.2 motorun sesi yeter. Bakımını yaparsan evladiyelik makinedir. Parça dediğin de artık internette iki tıkla kapında, abartma.
Aynen öyle Voyager! Caner kardeşim, sanırım sen hayatında sadece 1.6 dizel kullandın. Bu araçtaki konforu, o yaylanmayı hangi modern plastik SUV'da bulabilirsin? Fiyatı da şu an bedava sayılır.
Hala konfor diyorsunuz... Magnetic Ride bozulunca o 'bedava' dediğin fiyatın yarısını servise bırakınca görürüm ben seni. Şanzıman indiren kaç kişi tanıyorum haberin var mı? Saçmalamayın, macera aramayın.
Siz korkaklar yüzünden bu piyasa böyle. Bozulursa yapılır kardeşim, dünyanın sonu değil. 15 yaşında araba elbet masraf açar ama en azından yolda süzülürsün. Modern tenekelere benzemez bu.
Yolda süzülürsün ama benzinlikten çıkamazsın. Cüzdanında devasa bir delik açmak istiyorsan buyur al SuvSultan, sonra buraya gelip 'arkadaşlar usta tavsiyesi' diye başlık açma.