Dacia Duster Off-Road'da Land Cruiser'ı geçer mi?

Daciacı

Yeni Üye
Dortceker uyesi
12 Ocak 2026
8
3
Beyler dün dağ yolunda yanımda Land Cruiser vardı, o ağır ağır battığı yerde ben Duster'la resmen yanından süzülüp geçtim. Hafiflik her şeydir, 5-6 katı para vermeye gerçekten gerek var mı? Duster her türlü tokatlar geçer.

Daciacı hocam şaka mı yapıyorsun sen? Land Cruiser dediğin araç tanktır tank. Senin o plastik yığını dediğin araba çamura girince şasisi esniyor. Yanından geçtiğin adam muhtemelen lastik havalarını bile indirmemiş amatörün tekidir. Bu kıyaslama Land Cruiser'a hakarettir, saçmalamayın lütfen!

AhmetBey hemen celallenmişsin ama Duster gerçekten de hafif olduğu için kumda ve yumuşak zeminde batmıyor. Land Cruiser 3 ton, bir saplandı mı kurtarıcı bile çekemiyor. Duster'ı gerekirse üç kişi iterek bile çıkarırsın, o çeviklik kimsede yok.

Aynen öyle EgeaEkspert! AhmetBey, sen hiç Duster'la araziye girdin mi gerçekten? Sadece YouTube videoları izleyip burada ahkam kesiyorsun. O 'tank' dediğin arabanın bir parçası bozulsa 3 ay parça beklersin, ben herhangi bir sanayide 1 saatte halledip yola devam ederim. Olay sadece demir yığını olmak değil.

Sanayide halledersin çünkü her gün oradasın zaten! Land Cruiser'da üç tane diferansiyel kilidi var, gerçek bir arazi şanzımanı var. Senin araban aslında yükseltilmiş bir hatchback, hala neyi savunuyorsun? Duster'la anca pikniğe gidersin, ağır off-road dediğin şey o değil, denedin mi hiç kayalara tırmanmayı?

Valla AhmetBey, Land Cruiser'la aynı kulvarda değil belki ama maliyet/performans eğrisine bakarsak Daciacı haklı sayılır. En azından adam araba çizilecek diye korkmadan her yere dalıyor. Land Cruiser sahipleri genelde çalı çizmesin diye asfalttan çıkamıyor, bu da bir gerçek!

En Son Konular

• Geri