• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Honda Sportif SUV Arayanlar İçin ZR-V

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aero

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, yeni Honda ZR-V modelini incelemeye başladım. Özellikle 2.0 hibrit motoru ve tasarımı çok hoşuma gitti ancak arazideki kabiliyeti konusunda kafamda soru işaretleri var. Aracın e-CVT şanzımanla geliyor olması hafif arazi koşullarında veya dik yayla yollarında ısınma yapar mı merak ediyorum. Alt açıklığı 18 santimetre civarında, bu yükseklik kamp alanlarına giderken mıcırlı yollarda altını vurmadan ilerlemeye yeter mi? Şehir içinde sportif bir duruşu var ama hafta sonu kaçamaklarında beni yarı yolda bırakır mı? Bu segmentte ZR-V dışında daha dayanıklı bir alternatif var mıdır yoksa ZR-V'nin AWD sistemi bu işler için kafi midir? Deneyimi olanlardan bilgi rica ediyorum.

asfaltta geziceksen al herkez biliyor hondanın arazide iş yapmıyacağını

cvt dedinmi olay biter o araba bayırda şişer direk sanayiye çekersin

cvt sanzimanla araziye cikarsan eline alirsin sanzimani bosuna macera aramayin sehir icinde binilcek araba bu

L*n ne arazisinden bahsediyonuz siz araba daha kaldirima cikamiyo millet gelmis burda arazi kabiliyeti soruyo kafayi mi yediniz

Serkan54' Alıntı:
cvt sanzimanla araziye cikarsan eline alirsin sanzimani
aynen usta araziye girdigi an araba imdat diye bagirir valla sanziman sanayide emekli olur

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Konular

Geri
Üst Alt