• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Hyundai yetkili servisleri garanti dışı bırakma bahaneleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DasAuto

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, 2022 model Hyundai Tucson Elite Plus aracım var. Şanzıman ısınma uyarısı ve vites geçişlerinde vuruntu şikayetiyle yetkili servise gittim. Bana verdikleri cevap şaka gibi. Araca sonradan taktığım yan basamaklar rüzgar direncini bozuyormuş, bu yüzden şanzıman soğumuyormuş. Bir de plaka aydınlatmasını LED yapmıştım, beyne geri besleme yapıp şanzıman beynini yakmış diyorlar. 65 bin liralık masraf çıkardılar ve garanti dışı bıraktılar. Böyle saçma bir şey duyan var mı? Genel müdürlüğe yazdım ama tık yok. Hukuki süreç başlatmayı düşünüyorum ama araba yatıyor kapıda. Tecrübesi olan var mı?

kardeş o basamak olayını herkez söylüyo zaten rüzgarı kesiyo direk şanzıman ondan ısınıyo boşuna uğraşma

servise niye gidiyonki git sanayiye usta baksın iki dakkada hallederler bunlar soygun peşinde

DasAuto' Alıntı:
Böyle saçma bir şey duyan var mı?
valla hergün duyuyoz bunları servisler kitleyecek yer arıyo herkez mağdur

Beyler sanayiye gidemem çünkü araç daha 30 binde, garanti bozulsun istemiyorum ama zaten adamlar bahaneyle bozdu. Basamağın şanzımanla ne alakası var Allah aşkına aerodinamik falan diyorlar ama alt tarafı bir demir parçası. Tüketici hakem heyetine başvurdum ama bilirkişi ne der bilmiyorum. Aranızda benzer bahanelerle karşılaşan oldu mu?

bilirkişi falan hikaye uğraştığınla kalırsın direk sat kurtul o arabayı

MotorMeciti' Alıntı:
valla hergün duyuyoz bunları servisler kitleyecek yer arıyo herkez mağdur
aynen öyle hacı bunlar hep böyle para koparma derdindeler

basamakları sök öyle git başka servise anlamazlar ozaman

Geri
Üst Alt