Kullandığım en berbat suv

AliKia

Yeni Üye
Dortceker uyesi
15 Ocak 2026
9
0
Beyler selamlar, geçen gün bir arkadaşın tavsiyesiyle piyasanın çok tutulan o SUV modellerinden birini kullandım ama tam bir hayal kırıklığıydı. Hayatımda bu kadar ruhsuz, içeriye rüzgar alan bir araç görmedim. Sizin 'asla kapıma koymam' dediğiniz, kullandığınız en berbat SUV hangisi? Almayı düşünüyordum ama kafam çok karışık.

Üstad sen muhtemelen o meşhur Fransız grubunun SUV'undan bahsediyorsun ama bence haksızlık ediyorsun. Ben 2 yıldır biniyorum, yakıtı kokluyor, tasarımı da segmentindeki çoğu araca taş çıkartır. Sen herhalde bakımsız bir tanesine denk geldin.

Burak hocam sen ne anlarsın Allah aşkına? Fransızın SUV dediğine anca 'yükseltilmiş hatchback' denir. O trim seslerinden, vites geçişlerindeki o sarsıntıdan nasıl rahatsız olmuyorsun hayret ediyorum. Arkadaş sonuna kadar haklı, tam bir fiyasko o araçlar.

Ahmet biraderim, senin o Alman hayranlığın bitmedi gitti. Sert süspansiyonla böbrek taşı dökmeyi kalite sanıyorsunuz. Benim aracım pamuk gibi, konfor odaklı. Trim sesi falan da yok, kulaktan dolma bilgilerle burada algı yapma.

Valla beyler kavga etmeyin ama Burak hocam, benim kullandığım araç virajda resmen beşik gibi sallanıyordu. Güvenlik hissi sıfırdı, o kadar para verip bu tedirginliği yaşamak bana mantıklı gelmedi.

Al işte, kullanıcı yorumu burada! Burak hocam sen git o tenekeyi savunmaya devam et. Adam virajda sallanıyor diyor, sen hala konfor diyorsun. Yol tutmayan arabaya SUV mu denir? Sanayiden çıkamazsın o şanzımanla, benden söylemesi.

Ya Ahmet, her konunun altına gelip 'sanayi' diye ağlamandan bıktık valla. Bakımları zamanında yaparsan taş gibi araba. Sizin gibiler yüzünden millet güzelim teknolojik araçlara binmeye korkuyor, gidip 20 yıllık odun gibi arabalara dünya para veriyor.

Dostum teknoloji tamam da, malzeme kalitesi de çok ucuz durmuyor mu sence de? O kadar plastik kullanımı bu sınıfa yakışıyor mu?

Üstad ağzına sağlık, sonunda biri doğruyu söyledi. Burak hocam bak Ali kardeşim de fark etmiş; her yer sert plastik, her yer kalitesizlik akıyor. Sen hala gelmiş burada bize masal anlatıyorsun. O araç benim gözümde yürüyen bir hatadır, nokta.

En Son Konular

• Geri