• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

MG HS Kapı Kollarında ve Nikelajlarda Erken Paslanma Şikayeti

Booster

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese. 2023 model MG HS Luxury aracımı alalı henüz 6 ay oldu ama kapı kollarının iç kısımlarında ve cam çıtalarındaki nikelajlarda bariz pas lekeleri oluşmaya başladı. Aracı sürekli kapalı garajda tutuyorum ve sadece kaliteli şampuanlarla yıkatıyorum. Yetkili servise götürdüğümde ise bunun dış etkenlerden kaynaklandığını, garanti kapsamına girmediğini söylediler. Şaka gibi gerçekten. Daha 10 bin kilometredeki araçta bu kadar erken korozyon olması normal mi? Benzer sorun yaşayan var mı aranızda veya bu nikelajları parlatmak için bir öneriniz olur mu? Çin üretimi olduğu için mi bu kadar kalitesiz malzeme kullanılmış anlam veremiyorum.

hocam normaldir o çin malı araba alırken herkez biliyo bunları direk bi pasta cila çek geçsin çok kafana takıyon

Booster' Alıntı:
Yetkili servise götürdüğümde ise bunun dış etkenlerden kaynaklandığını, garanti kapsamına girmediğini söylediler.
servis haklı herkez kuyu suyuyla yıkıyo arabayı ondan olur o takılma bin git

Arkadaşlar pasta cila ile geçecek gibi değil, sanki kaplamanın altından geliyor korozyon. Üstelik İstanbul'da yaşıyorum, deniz tuzu falan da yok yakınlarda. Önceki aracım 10 yıllıktı onda bile böyle bir şey yaşamadım. Servisin tavrı çok can sıkıcı, dış etken deyip kestirip atıyorlar. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum, sizce bir sonuç alır mıyım yoksa boşa mı kürek çekerim? Arabanın her yerinde nikelaj var yarın öbür gün komple pas içinde kalacak diye korkuyorum.

mahkemeyle uğraşma hiç direk o parçaları boyat yada kaplat geç herkezde var aynı dert zaten

Yavuz18' Alıntı:
servis haklı herkez kuyu suyuyla yıkıyo arabayı ondan olur o takılma bin git
aynen öyle abartılcak bişey yok nikelaj dediğin her türlü paslanır direk wd40 sık sil geçer o bişey olmaz

En Son Konular

Geri
Üst Alt