• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Nissan Kaza Sonrası Kaporta ve Orijinal Yedek Parça Bekleme Süreleri

Berkaykeskin

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, geçtiğimiz hafta 2022 model Nissan Navara aracımla öndeki aracın ani fren yapması sonucu ufak bir kaza yaşadım. Aracın ön tamponu, sağ ön far grubu ve çamurlukta hasar oluştu. Hemen yetkili servise çektirdim, kasko üzerinden işlemler başladı ancak servis danışmanı parçaların stokta olmadığını, yurt dışından geleceğini ve en az 45 gün süreceğini söyledi. Nissan kullanan arkadaşlar, bu parça bekleme süreleri normal mi? Şehir dışında şantiyeye gidip geliyorum, araçsız kalmak beni çok mağdur etti. Acaba sanayiden çıkma ya da yan sanayi parça bulup dışarıda mı yaptırsam yoksa orijinal olsun diye beklemeli miyim? Daha önce bu süreci tecrübe eden var mı?

nissan böyledir usta bekliceksin mecbur yapcak bişey yok

herkez aynı dertten müzdarip parçacıya git direk sor elinde varmı diye servisle uğraşılmaz

Berkaykeskin' Alıntı:
parçaların yurt dışından geleceğini ve en az 45 gün süreceğini söyledi
kardeş 45 gün iyi demişler ben 3 ay bekledim tamponu

Cevaplar için sağ olun. Burak06 dediğin gibi bugün İkitelli'ye baktım ama 2022 model olduğu için çıkması çok zor, olanlar da neredeyse sıfır fiyatı çekiyor. Servisle tekrar görüştüm, parçalar Hollanda merkez depodaymış ama lojistik sevkiyatı bekliyorlarmış. Kasko şirketi de orijinal parça takıntısı yapıyor, yan sanayiyi onaylamıyor. İkame araç sürem de doldu, şu an yaya kaldım resmen. Nissan Türkiye'ye mail attım ama henüz dönen olmadı. Bu süreci hızlandırmanın bir yolu yok mu?

nissan pişmanlıktır parça konusunda toyotaya geçceksin kafa rahat olcak

servis sana araç vermek zorunda bastır biraz vermiyolar yoksa

geçmiş olsun usta nissanın huyudur o parça gelmez bi türlü çıkmacılara bak direk

Burak06' Alıntı:
parçacıya git direk sor elinde varmı diye servisle uğraşılmaz
parçacıyla falan uğraşma gelmez o parça direk genel müdürlüğü ara

En Son Konular

Geri
Üst Alt