• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Opel Mokka 1.2 PureTech Motor Yağ Eksiltme

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar herkese. 2022 model Opel Mokka 1.2 PureTech 130 hp aracım var, şu an 18.500 kilometredeyim. Geçen akşam yolda giderken düşük yağ basıncı uyarısı verdi, hemen kenara çektim. Yağ çubuğunu kontrol ettiğimde yağın minimum seviyenin bile altına düştüğünü fark ettim. Yetkili servisi aradım, çekiciyle götürdük. Servis danışmanı bu motorların karakteristiği böyle, 10 bin kilometrede 1 litre eksiltmesi normal deyip yağ ekleyip gönderdi. Ama internette bu ıslak triger kayışının ufalanıp yağ pompasını tıkadığına dair çok kötü yorumlar okudum. Bu durumu yaşayan var mı, araçtan soğumalı mıyım? Daha sıfır sayılacak arabanın yağ yakması bana hiç normal gelmiyor, yardımlarınızı bekliyorum.

o motorlar öyle kardeşim herkez yaşıyor aynısını çok takılma

BoggerTR' Alıntı:
1 litre yağ ekleyip gönderdiler.
eksilince üstüne tamamla devam et bişey olmaz direk sür

sanayi ağzıyla söylüyorum opel yag yakmayı sever sorun yok

Hocam ama bu kadar yeni bir araçta yağın bu kadar çabuk bitmesi normal mi gerçekten? İleride motor kucağa alma durumu falan olur mu diye korkuyorum. Garantisi bitince ne yapacağız? Sonuçta triger kayışı yağın içinde çalışıyor, o ufalanan parçalar motoru bitiriyormuş diyorlar.

sat kurtul dicem piyasa ölü binmeye devam et eksildikce koyarsın

BoggerTR' Alıntı:
Garantisi bitince ne yapacağız?
bitince özel servise gidersin direk hallederler dert etme

puretech pişmanlıktır ama yapacak bişey yok herkezde var

En Son Konular

Geri
Üst Alt