Togg T10X kışlık menzil performansı ve ısıtma sistemi hakkında ilk izlenimlerim

Melih10x

TOGG Forever !
Dortceker uyesi
14 Ocak 2026
5
1
Selamlar herkese foruma yeni üye oldum hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir ortam olmuş.
Ben Togg T10X aracımı yaklaşık dört ay önce teslim aldım ve ilk kışımı geçiriyorum şu an. İstanbul’un bu Ocak ayındaki soğuklarında menzil konusunda biraz kafam karıştı açıkçası. Normalde şehir içinde 450-500 arası bir şeyler bekliyordum ama şu an 300 kilometreyi görünce şükreder hale geldim. Özellikle sabahları içini ısıtmak için klimayı açtığımda o batarya yüzdesinin birer birer düşüşünü izlemek biraz can sıkıyor. Isı pompalı model olmasına rağmen mi böyle yoksa ben mi kullanmayı beceremiyorum anlamadım. Bir de şarj istasyonlarında beklemek bu soğukta ayrı bir dert olmaya başladı. Evden şarj eden arkadaşlar varsa maliyet ve süre konusunda bilgi verebilir mi acaba çünkü dışarıdaki istasyon fiyatları da iyice uçtu gitti bu aralar. Sizin araçlarda da kışın bu kadar ciddi bir düşüş oluyor mu yoksa benim bataryada bir kalibrasyon sorunu falan mı var merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bir el atarsa sevinirim.

En Son Konular

• Geri