• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Audi Teknoloji Paketi Özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alara

Yeni Üye
Dortceker uyesi
canım arkadaşlarım, audi'nin bu teknoloji paketi olayını öyle sıradan bi özellik gibi geçemeyeceğim vallahi... geçen öyle kibar, zarif bi modelini inceleme fırsatım oldu da, içindeki o ekranlar, o yumuşacık dokunmatik hissi resmen büyüledi beni... öyle bağıra çağıra çalışan bi teknoloji değil, her şey o kadar yerli yerinde ve nazik ki... hayalet ekran zaten harika bi detay, haritayı öyle bi huzurla önüne seriyo ki insan kendini filimde zannediyo, camdaki o yansımalı hız göstergesi falan sürüşü resmen bi sanat haline getiriyo... gece o akıllı farlar karşıdan gelenin gözünü incitmesin diye sanki dans ediyomuş gibi yumuşacık, kibar bi şekilde ayarlıyo kendini... fiyatı biraz can yakıyo evet ama insan o zarif kokpite oturunca bütün yorgunluğu unutuyo, parasına kıyan resmen huzuru ve konforu sonuna kadar hak ediyo valla...

ekran falan hikaye baba bozulunca sanayide kimsede bilgisayar yok bakacak. servise gitsen dunya para isterler.

matrix far falan geceyi gunduz ediyo ama cok hassas. ufak bi tas gelse farın teki kac para haberiniz var mı.

DirtDigger' Alıntı:
ufak bi tas gelse farın teki kac para haberiniz var mı
aynen oyle usta her sey ates pahası artik.

mmi plus sisteminde harita güncellemesi baya farkediyo. sanal kokpit de hayalet ekran gibi değil çok daha detaylı.

o paket parasına 2 tane doğan slx alırım ben her türlü daha çok teknoloji olur.

teknoloji paketsiz audi mi olur ya bos arabaya binilmez bu devirde. konforu o ekranlar veriyo zaten.

Geri
Üst Alt