Chery Tiggo 8 Pro 3. yıl kullanıcı yorumları - Trim sesleri ve elektronik sorunlar

AraziAvcisi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
15 Ocak 2026
2
1
Selamun aleyküm forum ahalisi. 2023'ten beri Tiggo 8 Pro kullanıyorum. İlk aldığımda herkes 'Çin malı, 2 seneye dökülür' diyordu. Şu an 2026'ya girdik, araç 60 bin km'ye geldi. Benim multimedya ekranında soğuk havalarda hafif bir takılma başladı, bir de sunroof fitillerinden ses geliyor gibi. Uzun süredir bu aracı kullananlarda durum nedir? Kronikleşen bir arızamız var mı yoksa benimki şanssızlık mı?

3 yıldır biniyorum, 75 bin km oldu. Motor şanzıman saat gibi maşallah. O dediğin ekran donması bende de oldu, serviste son güncellemeyi atınca düzeldi. Sunroof sesi için de silikon sprey sık fitillere, ses kesiliyor. Çin malı diye önyargılı olanlara bakma, bu donanımı bu fiyata veren başka marka yok

Hocam motor mekanik sağlam ama elektronikler biraz şans işi. Benim 360 kamera bazen devreye girmiyor soğukta. Bir de yakıtı hala üzüyor, şehir içi 11-12 litrenin altına düşüremedim ben. Ama konforuna diyecek yok, yolda gemi gibi gidiyor

En Son Konular

• Geri