• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Cupra Formentor Multimedya Donma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deren

Yeni Üye
Dortceker uyesi
abimin arabayı geçen ödünç aldım, bi yere gideyim dedim, mazallah araba yolda inat etti resmen... bu cupra formentor'un tasarımı, gidişi falan harika laf yok ama o multimedya ekranı yok mu, adamın ömrünü yer valla... yola çıkıyoğz navigasyonu açacam, ekran bi donuyo, siyah moda geçiyo, öyle kalıyo ortada... abimi arıyorum "reset at abisi o normal" diyo ama millete karşı rezil oluyosun trafikte, müzik bile açamıyosun... dokunmatik tuşlar zaten ayrı bi dert, basıyosun algılamıyo, sinirden direksiyonu yumruklayacaktım nerdeyse... o kadar para ver araba al, bi ekran yüzünden insanı çileden çıkarsınlar, abim seviyo diye bişey diyemiyom ama vallahi benim kapımın önüne koymam...

yazılımı 1940 sürümüne güncellemeden düzelmez o boşuna uğraşmayın. servise git zorla yüklet yoksa kanser eder.

ekranın açma tuşuna 10 saniye basılı tut reset atsın kendine. bazen de kutup başını sök tak yapmak lazım beyin karışıyor aletin.

V8Veli' Alıntı:
yazılımı 1940 sürümüne güncellemeden düzelmez o boşuna uğraşmayın.
valla usta haklı güncelleme şart yoksa her sabah sinir krizi geçirtir adama.

arkadaşlar sakin olun ya her yeni arabada olur böyle çocukluk hastalıkları. bi iki güncellemeye çiçek gibi olur araba.

onca para ver ekran donsun olacak iş değil valla. biz boşuna toyotadan şaşmıyoruz taş gibi mübarek.

Geri
Üst Alt