• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Dacia 3 Yıl / 100.000 KM Garanti Kapsamı Neleri Kapsıyor?

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selam arkadaşlar, yeni bir Dacia Duster 4x4 aldım. Araç henüz 15 bin kilometrede. Malumunuz Dacia 3 yıl veya 100 bin kilometre garanti veriyor. Geçen gün arazide hafif bir zorlamada debriyajdan koku geldi ve sanki bir tık sertleşti gibi hissediyorum. Ayrıca trim sesleri de canımı sıkmaya başladı. Yetkili servise gitsem bunlar garantiye girer mi? Kullanıcı hatası deyip başlarından savarlar mı merak ediyorum. Daha önce bu süreci tecrübe eden, garantiden parça değiştiren var mı? Nelere dikkat etmem lazım, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kardeş debriyaj balatası sarf malzemedir direk kullanıcı hatası derler uğraşma hiç

baskı balata garantiden zor girer boşuna servise para bayılma dışarda yaptır geç. dacia dediğin zaten teneke çok bişi bekleme garanti sadece motor şanzıman bloğuna bakar.

servis her şeye kullanıcı hatası diyip geçiyo kardeşim. geçen sene amortisör patladı yollarda çukur çok dediler değiştirmediler garantiden.

BurakDireksiyon' Alıntı:
geçen sene amortisör patladı yollarda çukur çok dediler değiştirmediler garantiden.
ya ne bekliyodun bedavaya mı yapcaklardı? arabayı kullanmayı bilmeyen gelmiş burda dacia garantisi soruyo binme o zaman arazide zorlama arabayı.

garanti dediğin daciada kapı kolu elimde kalmasın diye var herhalde koku geliyosa o dusterın doğasında var alışırsın yakında.

100 bin km garanti demişler de araba o kadar gidiyo muymuş ya. debriyaj kokusu parfüm niyetine gelir dusterda bedava opsiyon o.

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt