• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Hibrit Motorlu SUV'lerde Yakıt Verimliliği Sunan Yeni Çıkan Seriler

Cruiser

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, son dönemde artan yakıt maliyetleri malumunuz. Ben de şehir içi kullanımda ekonomik, hafta sonları ise hafif araziye gelebilecek hibrit SUV modellerini araştırıyorum. Özellikle Toyota'nın yeni RAV4 Hybrid serisi ve Honda'nın CR-V e:HEV modelleri hakkında teknik veriler oldukça iddialı görünüyor. Şehir içi 4.5 - 5 litrelerden bahsediliyor. Aranızda bu yeni nesil hibrit üniteleri kullanan, batarya ömrü ya da şanzıman tepkisi konusunda tecrübesi olan var mı? Özellikle yüksek tork beklediğimiz dik rampalarda bu motorlar şişme yapıyor mu merak ediyorum. Detaylı teknik bilgisi olan dostların yorumlarını bekliyorum.

kardeş o piller bitince napcan direk çöpe gider araba mazotun gözünü seveyim

asfalt arabası bunlar dağa vurursan elinde kalır herkez macera arıyor

Yorumlar için teşekkürler ancak sadece off-road performansı değil, günlük kullanım verimliliği de benim için kritik. Aslında sormak istediğim, rejeneratif frenleme sisteminin dik inişlerde bataryayı ne kadar efektif doldurduğu ve bu enerjinin bir sonraki yokuşta ne kadar destek sağladığıdır. Ayrıca yeni nesil 4x4-i sistemlerinin arka aksa verdiği güç dağılımı hakkında gerçek kullanıcı verisine ihtiyacım var. Şehir içinde elektrikli sürüş modu gerçekten vadedilen menzilleri sunuyor mu?

sanayiye düştün mü usta bulamazsın bunlara her yer kablo direk uzak dur

Cruiser' Alıntı:
Şehir içinde elektrikli sürüş modu gerçekten vadedilen menzilleri sunuyor mu?
yalan dolan onlar şehir içi 10 litreden aşağı yakmaz boşuna hayal kurma

lpg takılmayan arabaya binilmez bişeyden anlamıyor bunlar dizele devam

Geri
Üst Alt