• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Honda CRV 2005 model Kokluyor mu, Yakıyor mu?

Hakan42

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, hayırlı forumlar. Yakın zamanda bir arkadaşımdan 2005 model Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive modelini almayı düşünüyorum. Araç 220 bin kilometrede, bakımları aksatılmamış ama yakıt konusu kafamı çok kurcalıyor. İstanbul trafiğinde kullanacağım, hafta sonları da ufak tefek kamp işlerine giderim diyorum. İnternette kimi kokluyor diyor kimi ocağıma incir ağacı dikti diyor. LPG ile uyumu nasıldır, subap eritme falan yapar mı? Gerçek kullanıcı verilerine ihtiyacım var, şu anki ekonomik şartlarda herkez farklı bir şey söylüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

o araba koklamaz direk içer kardeşim boşuna hayal kurma

lpgsiz binilmez ona herkez taktırıyor zaten sende taktır bak yoluna

Hakan42' Alıntı:
yakıt konusu kafamı çok kurcalıyor
valla kafan kurcalanıyorsa hiç bulaşma üzer seni sanayiden çıkamazsın

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama biraz daha detay verebilecek olan var mı? Mesela şehir içinde 100 kilometrede kaç litre yakıyor bu canavar? Koray bey içer demişsiniz ama sakin kullanımda da mı durum aynı? Bir de şanzıman sorunu yaşatır mı bu yaştaki araç, vites geçişleri falan sarsıntılı olur mu diye korkuyorum. LPG kiti olarak ne önerirsiniz, Prins mi Atiker mi daha iyi gider bu motora?

şanzıman taş gibidir ama yakıtı herkez biliyor 15 litreden aşağı düşmez şehir içi

Koray41' Alıntı:
o araba koklamaz direk içer kardeşim
aynen öyle valla su gibi yakıyor lpg ile bile can yakar o kasa

prins taktır geç arkana bakma honda bu motoru bozamazsın zaten

yağını suyunu eksik etme direk bin git bişey olmaz o arabaya sağlamdır

Geri
Üst Alt