• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Hybrid mi Elektrikli mi Kullanıcı yorumları

Elif06

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, Ankara'da yaşıyorum ve ailemiz genişlediği için mevcut sedan aracımızı satıp bir SUV modeline geçmeyi planlıyoruz. Eşimle birlikte aylardır araştırma yapıyoruz ancak bir türlü karar veremedik. Şehir içinde çok fazla dur-kalk trafiğe giriyoruz ama ayda en az bir kez de memlekete uzun yola gidiyoruz. Bir grup arkadaşım kesinlikle tam elektrikli almalısın, yakıt maliyetin sıfıra iner diyor; diğer grup ise uzun yolda şarj sırası beklersin, kışın menzil düşer diyerek hibrit (PHEV) öneriyor. Şu an Toyota RAV4 Hybrid ile Volvo XC60 Recharge arasında gidip geliyoruz, bir yandan da Tesla Model Y aklımızı çeliyor. Batarya ömrü, ikinci el piyasası ve servis ağları konusunda tecrübeli kullanıcılardan, özellikle de bu forumdaki arazi ve SUV tutkunlarından samimi yorumlar bekliyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir yatırım olur?

boşver elektiriği falan gir sanayiye herkez dizel kullanıyo direk 2.0 motor bak rahat et

hibritin bataryası bozulsa araba parası masraf açar git kendine temiz bi hilux al geç uğraşma bunlarla

Anlıyorum ama artık dizel araçların devri kapanıyor gibi, emisyon kısıtlamaları ve vergi yükleri beni korkutuyor. Ayrıca şehir içinde sessiz sürüş ve teknolojik donanım da önceliğimiz. Toyota'nın sorunsuzluğu cezbediyor ama Volvo'nun güvenliği ve lüks hissiyatı da bambaşka. Elektrikli araçlarda ise menzil kaygısını aşabilir miyiz emin değilim. Evimde şarj imkanım var aslında ama yine de yolda kalma korkusu yaşıyorum. Hibrit kullanan arkadaşlar, yakıt tüketiminiz gerçekten katalog verilerine yakın mı yoksa o da bir pazarlama taktiği mi?

evde şarj işi yaş direk faturan patlar herkez bişey diyo ama en iyisi lpgli v8

volvo iyidir ama servisi adamı öper hibrit işi daha tam oturmadı türkiyede alma pişman olursun

tesla dedikleri araba deil oyuncak tıkırtıdan duramazsın içinde yollarımız bozuk direk dökülür o araba

Geri
Üst Alt