• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Çin'den Chery Yedek Parçası Getirtmek (AliExpress vb.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DasAuto

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, 2023 model Chery Tiggo 8 Pro aracım için bakım parçaları bakıyorum. Yetkili servis sadece yağ ve filtre değişimi için fahiş fiyatlar çekiyor. AliExpress üzerinde yaptığım araştırmalarda yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi set olarak çok uygun fiyata geliyor. Hatta bazı satıcılarda oksijen sensörü ve balata gibi parçalar da mevcut. Ancak gümrük mevzuatı, 150 Euro sınırı ve ürünün orijinal olup olmaması konusunda ciddi şüphelerim var. Daha önce Çin'den Chery için yedek parça siparişi veren, gümrükte takılma yaşayan veya gelen parçanın kalitesinden memnun kalan var mı? Özellikle gümrük vergisi ne kadar çıkıyor ve PTT kargo süreci nasıl işliyor tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

gümrükte takılır o ürünler boşa bekleme direk sanayiye git paran yanmasın

çinden parça mı gelir kardeşim herkez burada hallediyor işini macera arama

Servis fiyatları çok uçuk gerçekten AliExpress'te 150 Euro sınırı kafamı karıştırıyor acaba gümrükte sorun olur mu? Sanayideki parçacılara sordum çoğu parça henüz stoklara girmemiş diyorlar mecburen dışarıya yöneliyorum.

DasAuto' Alıntı:
AliExpress'te 150 Euro sınırı kafamı karıştırıyor acaba gümrükte sorun olur mu?
o sınırı geçersen gümrükten çekemessin malı direk kalır orada uğraştığınla kalırsın

geçen biri getirdi uymadı elinde kaldı parça çinden iş çıkmaz sakat oralar

valla herkez bişey diyo ama en iyisi çıkmacılara bakmak daha mantıklı

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt