• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Renault Duster Geri Görüş ve 360 Kamera Görüntü Donması

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, 2024 model yeni kasa Renault Duster aracımı alalı henüz bir hafta oldu ama multimedya ve kamera sisteminde ciddi can sıkıcı sorunlar yaşıyorum. Aracın 360 derece kamerasını aktif ettiğimde veya geri vitese taktığımda ekran aniden donuyor. Bazen görüntü 5 saniye sonra geliyor bazen de hiç gelmiyor, 'kamera sistemi kullanılamıyor' uyarısı veriyor. Multimedya ekranını fabrika ayarlarına döndürdüm, sistem ayarlarından resetledim ama sorun bir türlü düzelmedi. Aracı sıfır aldığım için böyle bir şey beklemiyordum, özellikle dar sokaklarda park ederken sisteme güvenememek çok zor oluyor. Daha önce bu tarz bir donma veya takılma sorunu yaşayan oldu mu, servise gitmeden yapılabilecek bir ayar var mıdır?

fransız malı sonuçta elektirik tesisatı herzaman sıkıntılıdır direk servise git kurcalama

BoggerTR' Alıntı:
Multimedya ekranını fabrika ayarlarına döndürdüm, sistem ayarlarından resetledim ama sorun bir türlü düzelmedi.
akü kutup başını sök 5 dakka bekle herkezde olan basit bi yazılım hatası o düzelir

versiyonu eskidir onun serviste yeni sürüm yükletince bişeyi kalmaz dert etme

Akü kutup başını söküp taktım ancak düzelme olmadı. Hatta bugün durum daha da kötüleşti; geri vitese takınca kamera kılavuz çizgileri ekranda görünüyor ama arkadaki görüntü simsiyah kalıyor. Bazen de görüntü sanki slayt gösterisi gibi kare kare atlayarak ilerliyor. Yazılımsal bir çakışma mı var yoksa donanımsal bir kablo temassızlığı mı emin olamadım. Yetkili servis 15 gün sonraya randevu verebildi ancak, o zamana kadar bu şekilde kullanmak gerçekten yorucu. Başka bir alternatif yöntem bilen var mı?

valla bu dacia tabanlı dusterlarda hep bi ekran sorunu var kronik bence

BoggerTR' Alıntı:
arkadaki görüntü simsiyah kalıyor
bagaj kapağının ordaki kabloları kontrol et temassızlık olabilir direk servisi bekleme

ekranın arkasındaki soket tam oturmamıştır fabrikada takarken gevşek bırakıyorlar bazen

garantili araba elleme sakın herkez anlıyormuş gibi akıl verir servise bırak onlar çözsün

En Son Konular

Geri
Üst Alt