• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Tesla OTA Yazılım Güncellemeleriyle Gelen Yenilikler

AllTerrainAce

Sorumlu
Moderator
Selamlar beyler, sonunda bir Tesla Model Y aldım. Biliyorsunuz bu araçların en büyük olayı OTA denilen uzaktan yazılım güncellemeleri. Geçenlerde bir güncelleme geldi, 'Off-Road Mode' iyileştirmeleri ve rejeneratif frenleme ile ilgili yeni ayarlar olduğu söyleniyor. Araziye çıktığımızda bu güncellemelerin mekanik bir kilit kadar etkisi olur mu? Yoksa sadece ekranda gördüğümüz oyuncaklardan mı ibaret? Aramızda bu güncellemeleri deneyimleyen, özellikle dik rampa inişlerinde veya çamurlu zeminlerde farkını gören var mı? Yazılımla aracın karakterinin bu kadar değişmesi bana hala biraz garip geliyor ama teknolojiye de ayak uydurmak lazım sanki.

bizim burda yazılım sökmez usta demir demire değecek direk mekanik kilit yoksa o araba herkez kalır yolda boş işler bunlar

araba dediğin mazot kokacak tabletle araziye mi çıkılır herkez teknoloji meraklısı olmuş dağda şarjın bitse napıcan

Arkadaşlar haklısınız mazotun yeri ayrı ama Tesla'nın son güncellemesiyle gelen 'Slip Start' ve motor torku dağılımı güncellemeleri kağıt üzerinde çok başarılı duruyor. Özellikle kumda saplanınca motorların torkunu milisaniyeler içinde ayarlıyormuş. Mekanik kilit yerine geçebilecek bir simülasyon sunabilir mi diye merak ediyorum. Geçen gün bir videoda gördüm, yazılımla aracın çekiş kontrolünü tamamen arazi şartlarına göre optimize etmişler.

valla herkez ayrı bişey diyo ama tabletle dağa çıkılmaz direk kalırsın orda vince de asılmaz o şase

AllTerrainAce' Alıntı:
yazılımla aracın çekiş kontrolünü tamamen arazi şartlarına göre optimize etmişler
o işler öyle olmuyor herkez video çekip atıyo sen git bir tane l200 al bak keyfine direk

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt