• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Toyota Land Cruiser Arazi Kabiliyeti

AllTerrainAce

Sorumlu
Moderator
Selamlar herkese, bir süredir Land Cruiser 200 serisi bir araç bakıyorum ancak arazi kabiliyeti konusunda kafamda bazı soru işaretleri var. Özellikle ağır çamur ve kaya geçişlerinde bu devasa kütlenin dezavantaj yaratıp yaratmayacağını merak ediyorum. Üzerindeki A-TRC sistemi mekanik kilitlerin yerini tam olarak tutabiliyor mu yoksa ağır off-road için illa ARB gibi havalı kilitler mi takmak lazım? Ayrıca aracın şanzımanı ağır şartlarda ısınma problemi yapar mı? Tecrübeli arkadaşlardan modifikasyon ve kullanım tavsiyesi bekliyorum.

toyota bu her yola gider sanayiye ugramassın bile takma kafana direk al gec

o sistem hikaye herkez biliyo en temizi mekanik kilit taktırmak lazım

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama biraz daha teknik detaya girmemiz mümkün mü? 2.5 tonluk bu makinede KDSS sistemi çapraz esnemelerde ne kadar gerçekçi bir avantaj sağlıyor? Lastik olarak 33 inç MT bir set takmayı düşünüyorum, bu durumda araçta ekstra yükseltme kiti kullanmak şart mı yoksa çamurluk içleri bu ebatı kurtarır mı? Şehir içi konforunu çok bozmadan bir denge kurmak istiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var.

33 lastik o aracı yorar herkez takiyo ama sonra sanziman elimize aldik diye agliyo

Kerem55' Alıntı:
toyota bu her yola gider
her yola giderde yakitida icer direk ocagina incir agaci diker haberin olsun

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt