• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Ege'nin Sakin Koyları: SUV ile Ulaşılan Serbest Kamp Rotaları

DasAuto

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, foruma yeni üye oldum. Altımda 2023 model 4x4 bir SUV var ve bu yaz Ege kıyılarını, özellikle de binek araçların cesaret edemeyeceği, sadece bizim gibi araçların ulaşabileceği o bakir koyları keşfetmek istiyorum. Muğla, Marmaris, Datça veya Fethiye civarında serbest kamp atabileceğim, kalabalıktan uzak, denizi cam gibi olan bildiğiniz gizli rotalar var mı? Aracın yerden yüksekliği fena değil ama dediğim gibi çok ağır kaya tırmanışı falan yapamam, henüz o kadar tecrübem yok. Tecrübeli abilerimden ve arkadaşlarımdan rota tavsiyesi bekliyorum, şimdiden sağ olun.

o altındakiyle her yola girilmez lastiklerin ne marka senin önce onu söyle

DasAuto' Alıntı:
Aracın yerden yüksekliği fena değil ama dediğim gibi çok ağır kaya tırmanışı falan yapamam
tecrübe yoksa ugrasma direk asfalttan git herkez macera arıyor o araçla kalırsın orda

ege bitmiş usta her yer insan kaynıyor boşuna mazot yakma derim git akdenize bak

Gelen yorumlar için teşekkürler ama moral bozmaya gerek yok diye düşünüyorum. Lastiklerim şu an için fabrika çıkışı ama gerekirse AT lastik alabilirim. Marmaris tarafında Bördübet veya Amazon tarafları hala sakin mi? Oralara giden var mı aranızda, yolları çok mu kötü?

bördübet gecen sene yandı heryer kül oldu gitme değmez boşuna

Hakan42' Alıntı:
tecrübe yoksa ugrasma direk asfalttan git herkez macera arıyor o araçla kalırsın orda
aynen öyle usta şimdikiler suv alınca kendini dakar rallisinde sanıyor direk sanayiye düşersin

datça tarafında bi iki koy var ama yol aşırı bozuk altını kesin vurursun yazık edersin arabaya

En Son Konular

Geri
Üst Alt