• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Honda HR-V e-CVT Şanzıman Titreşim

Anadolu4x4

Yeni Üye
Dortceker uyesi
yahu sıfır sayılabilecek honda hr-v de o e-cvt şanzıman titremeye başlar mı, kafayı yiyeceğim valla... daha kaç kilometreye geldik ki bu arıza baş gösterdi, servise götürüyorum "abi normaldir o" diyorlar, normal falan değil kardeşim, gaza basınca direksiyona kadar zangır zangır titriyor araba, insanı çileden çıkarıyor...

e-cvt dedikleri sistem normalde yağ gibi kayması lazım, sessiz sedasız akması lazım ama bizimki kalkışlarda resmen silkeleme yapıyor, balata mı sıyırıyor şanzıman beyni mi hataya düşüyor anlamadım ki... internette araştırdım, bir sürü kişi bu kronik sarsıntıdan dert yanıyor, meğerse bu modelin şanzıman yazılımında ya da tork aktarımında bi sıkıntı varmış ama abilerimiz "bizde sorun yok" diye işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.

garantiden değiştirtmek için adamların kapısında yatmak gerekiyor, o kadar para verip premium hissiyat bekliyorsun karşılığında traktör gibi titreşen bir araba çıkıyor başına... vallahi billahi midem bulandı artık, böyle teknolojiye lanet olsun...

Geri
Üst Alt