• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Jeep Grand Cherokee WK2 Hava Süspansiyonu İndirme

DirtDestroyer

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar merhaba, 2015 model Jeep Grand Cherokee WK2 aracım var. Aracın Quadra-Lift havalı süspansiyon sisteminden genel olarak memnunum fakat görsel olarak bir tık daha alçak durmasını istiyorum. Özellikle park halindeyken Entry/Exit modundan daha da aşağı inmesi mümkün mü? Piyasada ayarlanabilir sensör kolları (linkler) satılıyor, bunları kullanan var mı aranızda? Ya da OBD portuna takılan yazılımsal modüller süspansiyon körüklerine veya kompresöre uzun vadede zarar verir mi? Deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim, aracın dengesini bozmak istemiyorum.

boşver kalsın öyle orjinal iyidir kurcalarsan masraf açar herkez yapamaz onu

direk yaylıya geç kurtul havalı sistem türkiye yollarında yürümez kardeşim sanayiden çıkamazsın

DirtDestroyer' Alıntı:
aracın dengesini bozmak istemiyorum
dengesi falan kalmaz o işin körükleri patlatırsın elinde kalır direk

Yaylıya geçmek gibi bir niyetim yok arkadaşlar, sistemin konforu çok iyi. Sadece görüntü amaçlı 2-3 santim daha aşağıda dursun istiyorum. Ayarlanabilir kollarla sensör verisini değiştirince sistem arıza kaydı oluşturuyor mu? Ya da Aero modunu kalıcı hale getirebilir miyiz?

o modül işleri sakat beyine zarar verirsin sonra direk servise gidersin

Geri
Üst Alt