• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Jeep Wrangler Süspansiyon Takırtıları

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selam, 2014 model JK kasa Jeep Wrangler sahibiyim. Son 2 aydır özellikle bozuk yollara girdiğimde ya da kasislerden geçerken ön taraftan metalik bir takırtı geliyor. Sanki bir yerler gevşemiş de birbirine vuruyormuş gibi. Amortisör kulelerine baktırdım, rot başlarını yeni değiştirdim ama ses kesilmedi. Araçta 2.5 inçlik yükseltme kiti var, acaba ondan mı kaynaklanıyor? Bir de direksiyonu sağa sola çevirirken hafif bir tık sesi var. Başına gelen var mı? Sanayideki usta bir şey yok diyor ama içim rahat değil, araç arazide resmen ağlıyor.

jeepin kaderi o kardeşim herkezde var o ses kafana takma bin git direk

burçlara baktır kurumuştur onlar ondan yapar genelde

Defenderci' Alıntı:
rot başlarını yeni değiştirdim ama ses kesilmedi
yan sanayi taktıysan ondandır direk orjinal alıcaktın herkez ucuzuna kaçıyor sonra ses kesilmiyor

Parçalar orijinal Mopar ama ses hala devam ediyor. Geçen gün lifte kaldırdık, usta baktı bir şey bulamadı. Ama yolda giderken sanki birisi alttan çekiçle vuruyor. Özellikle soğuk havalarda daha çok yapıyor. Yükseltme kitinin bağlantı noktalarını mı kontrol etsek? Amortisörlerin içinden geliyor olabilir mi?

makaslı olsa anlardımda yaylı araba çok yapmaması lazım

bizim dusterlarda da oluyor bazen taş girmiştir araya bi yıka altını geçer

En Son Konular

Geri
Üst Alt