• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Kaz Dağları Oksijen Rotaları: 4x4 Araçlar İçin Orman İçi Kamp Noktaları

BatuhanEgea

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar herkese, önümüzdeki hafta Kaz Dağları tarafına bir keşif turu planlıyorum. Aracım 2018 model Mitsubishi L200, 2 inç yükseltme ve 33 inç MT lastikler mevcut. Standart binek araçların veya şehir içi SUV'larının kesinlikle ulaşamayacağı, gerçekten 4x4 performansı gerektiren orman içi kamp noktaları arıyorum. Edremit üzerinden girip kuzeye, Yenice tarafına bağlanmayı düşünüyorum. Oksijeni bol, kimsenin bilmediği, mümkünse dere geçişli veya dik tırmanışlı zorlayıcı rotalar varsa koordinat veya tarif paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler, tekerinize taş değmesin.

bayramiç tarafından gir yukarda herkez kamp yapıyo zaten direk düzlüğe çıkarsın

kaz dagları bitti artık her yer piknikci dolmuş boşuna mazot yakma bence

BatuhanEgea' Alıntı:
mümkünse dere geçişli veya dik tırmanışlı zorlayıcı rotalar varsa
bu mevsimde dereler kurudu anca toz yutarsın usta zor yer kalmadı orda

Cevaplar için teşekkürler ama piknikçilerin olduğu popüler düzlükler beni pek sarmıyor. Aracın hakkını verecek, vinç açabileceğim veya ağır devirde ilerlemem gereken gerçek off-road rotaları lazım. Ayazma'nın arka taraflarındaki orman yollarını veya Eybek kulesi civarındaki eski yangın yollarını merak ediyorum. Daha önce oralara giren oldu mu? Özellikle kıştan kalma derin kanallar veya heyelanlı bölgeler varsa daha heyecanlı olur.

yangın yoluna girersen jandarma direk paket eder valla hiç uğraşma

TurboTaz' Alıntı:
yangın yoluna girersen jandarma direk paket eder valla hiç uğraşma
doğru diyo herkez ceza yiyo bu aralar dikkat et

sen en iyisi eybek tarafına git orası daha sakın olur kimse karışmaz

En Son Konular

Geri
Üst Alt