• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Volvo Kasko ve Sigorta Maliyetleri

ExpeditionTR

Sorumlu
Moderator
Selamlar herkese, elimdeki 2018 model Volvo XC90 aracım için kasko yenileme dönemi geldi ama fiyatlar gerçekten dudak uçuklatıyor. Standart poliçe teklifleri bile yüksekken, araca yeni eklediğim vinç, yükseltme kiti ve yan basamak gibi off-road aksesuarlarını da sisteme işletmek istedim. Ancak bu sefer rakam bir anda 60 bin TL bandına fırladı. Volvo'nun yedek parça maliyetleri mi bu kadar etkiliyor yoksa sigorta şirketleri genel olarak arazi araçlarına mı mesafeli yaklaşıyor anlamadım. Aranızda kaskosunu makul fiyata yaptıran ya da bu tarz modifikasyonları poliçeye işletme konusunda sorun yaşamayan var mı? Hangi sigorta şirketini önerirsiniz, tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

volvo pahalı araba usta kaskonun yüksek çıkması normal herkez şikayetçi bu durumdan

kasko yaptırma direk sanayide tanıdık bul parçayı dışardan getirtirsin daha ucuza gelir

kasko yaptırma direk sanayide tanıdık bul parçayı dışardan getirtirsin daha ucuza gelir

Hocam kaskosuz binmek de bu devirde büyük risk çünkü Volvo'nun sadece bir farı 100 bin lira olmuş diyorlar. Aksesuarları fiyata dahil edince poliçe iyice şişiyor. Hiç işletmesem kaza anında sıkıntı yaşar mıyım acaba diye düşünüyorum, sonuçta arazide de kullanıyoruz bu araçları.

ExpeditionTR' Alıntı:
Aksesuarları fiyata dahil edince poliçe iyice şişiyor.
direk işletme derim kasko şirketi hasar anında zaten bin dereden su getirir herkez öyle yapıyor

benim sigortacı var bi sor istersen uygun çıkartır belki aksesuarları söyleme direk standart kasko yap geç

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt