• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

1.6 vs 2.0 vs 1.9 DDiS: Grand Vitara'da Hangi Motor Seçilmeli?

AraziAvcisi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, bütçem dahilinde Suzuki Grand Vitara bakıyorum ancak motor seçenekleri arasında çok kararsız kaldım. Genelde şehir içinde kullanacağım ama hafta sonları hafif-orta zorlukta arazilere, kamp yerlerine gitmek istiyorum. 1.6 3 kapı olanlar çok çevik duruyor ama performansı yeterli mi? 2.0 motorların yakıtı ve vergisi korkutuyor, LPG ile uyumu nasıl? Bir de 1.9 DDiS dizel seçenek var ki torku cezbediyor ama kronik sorunları, turbo veya enjektör masrafları çok üzer mi? Tecrübeli abilerimden, kullanıcılarından fikir bekliyorum.

vitarada 2.0 dan şaşmıcan kardeşim direk lpg tak devam et 1.6 araziye gelmez üzülürsün

AraziAvcisi' Alıntı:
1.9 DDiS dizel seçenek var ki torku cezbediyor ama kronik sorunları
sakın o dizele bulaşma herkez şikayetçi sanayiden çıkamazsın 2.0 al kafan rahat olsun

Cevaplar için teşekkürler. 2.0 motorun yakıtı LPG ile ne seviyelerde gezer peki? Bir de 1.6 olanların 3 kapı avantajı arazide dar yerlerden geçmek için iyi olmaz mı? 2.0 olanların şanzıman ve arazi vitesi geçişleri 1.6'ya göre daha mı dayanıklıdır? Özellikle ağır off-road yapmayacağım ama çamurda karda beni yolda bırakmasın istiyorum.

herkez 2.0 diyor boşa demiyor parçası bol ustası çok direk yapıştır bitane

AraziAvcisi' Alıntı:
2.0 olanların şanzıman ve arazi vitesi geçişleri 1.6'ya göre daha mı dayanıklıdır?
aynen öle 2.0 şanzımanı daha sağlamdır lpgdede üzmez düzgün montaj yaptır yeter

1.6 kasa hafif ama tork yok yokuşta bayılır 2.0 candır her zaman

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt