• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Araç Yazılımı Sonrası Garanti Durumu

SuvSefi

Yeni Üye
Dortceker uyesi
bakın arkadaşlar, foruma yeni katıldım ama şu yazılım meselesinde gördüğüm şeyler beni gerçekten delirtiyor, millet arabasını resmen kucağına alacak haberleri yok... şimdi modifiyeye, o ekstra beygir gücüne herkes hevesli, tamam ben de seviyorum o tork patlamasını ama iş garantiye gelince neden bu kadar rahatsınız anlamıyorum.

geçen bir arkadaş yazmış, "servis anlamaz" diye, yahu servis dediğin adamlar zaten o arabanın beynine bağlanınca yazılım atıldığını şak diye görüyor, veriler loglarda kayıtlı kalıyor işte, anlamaması imkansız. yazılımı yaptırıp sonra motorda en ufak bi sıkıntı çıkınca servise koşanlar, garantiden bedava parça bekleyenler...

sonra da "servis çok kötü, garantiye sokmadılar" diye isyan ediyorsunuz. e tabi sokmazlar, adamlar haklı! garantiyi bozacağını bile bile bunu yaptırıyorsun, sorumluluğu da alacaksın yani.

yazılım sonrası şanzıman dağıtan, turbo patlatan o kadar çok kişi gördüm ki, o garantinin bozulması en azından sizi bir nebze olsun düşündürsün artık... yapıyorsanız da arkasında durun, servise gidip yalan söylemeyin, gerçekten çok itici oluyor.

servis direk anlar hic ugrasma. beyne girildimi geri donusu yok o isin motoru kucaga alirsin.

benim usta diyo ki gizli tork limitinden yakaliolarmis. garantiden cikmasi an meselesi yani hic bulasmayin derim.

Onur61' Alıntı:
servis direk anlar hic ugrasma.
katiliyorum usta. ne kadar silersen sil illa bi iz kaliyor icerde her turlu patlar o mevzu.

valla ben yazilimli 50 bin km yaptim tik demedi. biraz da sans isi bu motoru nasil kullandigin onemli.

beygir pesine kosarken eldeki sanzimandan olmayin sonra. servis gordugu an faturayi kucağina birakir.

Geri
Üst Alt