• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Chery Omoda 5 Kronik Stop Lambası Çatlaması

AllTerrainAce

Sorumlu
Moderator
Arkadaşlar merhaba, 2023 model Chery Omoda 5 aracımda ciddi bir sorun yaşıyorum. Aracı sıfır aldım, daha 5 bin kilometrede ama arka stop lambalarının her iki tarafında da içten içe kılcal çatlamalar meydana geldi. Herhangi bir darbe, taş gelmesi veya dış etken söz konusu değil. Yetkili servise götürdüm, 'dış etken kaynaklı olabilir, garantiye girmez' diyerek beni başlarından savdılar. Omoda 5 grubunda birkaç kişide daha aynı durumu gördüm ama kimse net bir çözüm bulamamış. Aranızda bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Şikayetvar'a yazdım ama henüz dönüş alamadım. Kronik bir malzeme hatası olduğu çok belli ama kabul ettiremiyorum.

kardeş o çinli arabalarda plastik kalitesi zayıf olur herkez biliyor bunu takma kafaya sür gitsin

servis her zaman kullanıcı hatası der zaten git bi sanayiye göster 5 dakikada hallederler direk

AllTerrainAce' Alıntı:
arka stop lambalarının her iki tarafında da içten içe kılcal çatlamalar meydana geldi
o çatlaklar zamanla büyür su alırsa beyni yakarsın söyleyim ben sana

Plastik kalitesi zayıf tamam da daha 5 bin kilometredeki araçta bu kabul edilemez. Sanayideki ustalara gösterdim, 'bu güneşten değil malzemenin gerilmesinden olmuş' diyorlar. ModifiyeTutkunu beyin yanması falan dedin iyice korkuttun beni, gerçekten su alıp kısa devre yapar mı? Servis tutanak tutmuyor, genel merkezi aradım onlar da bayiye yönlendiriyor kısırdöngüye girdik. Tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alır mıyım?

mahkeme falan uğraşma yıllar sürer o işler en iyisi şeffaf folyo çektir geç herkez öyle yapıyor

AllTerrainAce' Alıntı:
Servis tutanak tutmuyor, genel merkezi aradım onlar da bayiye yönlendiriyor kısırdöngüye girdik
işine gelince yaparlar gelmeyince kaçarlar boşuna nefes tüketme

bunlar hep güneşte kalmaktan oluyor kapalı garajın yoksa direk çatlar o stoplar normal yani

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt