• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Citroen C5 Aircross Pürüzsüz Sürüş Hissiyatı Gerçek mi?

DasAuto

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, son zamanlarda Citroen C5 Aircross modelindeki Progressive Hydraulic Cushions teknolojisini çok duyuyorum. Reklamlarda 'uçan halı etkisi' diyorlar ama gerçek kullanıcı yorumları benim için daha önemli. Şu an Alman grubu bir SUV kullanıyorum, süspansiyonlar biraz sert geliyor. Bu aracı kullananlar gerçekten o pürüzsüz sürüşü hissediyor mu yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi? Özellikle bozuk yollarda ve kasislerde durum nasıl, tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

kardeş o araba pürüzsüz falan değil direk teneke fransıza para verilmez herkez bişey uyduruyor işte

valla usta o süspansiyonlar yumuşak ama virajda yatırır arabayı yayla gibi sallanır durursun pek bişey bekleme

konfor fena değil ama elektronik aksamı her an elimde kalcakmış gibi hissettiriyor citroen sonuçta

Apex' Alıntı:
valla usta o süspansiyonlar yumuşak ama virajda yatırır arabayı yayla gibi sallanır durursun pek bişey bekleme
aynen öyle virajda adamı kusurtur o kadar esnemeye gerek yok yol tutuşu sıfır resmen

geçen kullandım lokum gibi geçiyor kasislerden ama uzun yolda adamı bayar bu kadar yumuşaklık

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Konular

Geri
Üst Alt