• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Elektrikli SUV Kullanıcıları İçin Yetkili Servis Dışında Alternatif Var mı?

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, bir süredir elektrikli SUV dünyasına giriş yaptım ancak yetkili servislerin tutumu ve fahiş fiyatları beni kara kara düşündürmeye başladı. Garantisi devam etse de ufak tefek işlemler, balata değişimi veya yazılımsal basit kontroller için Maslak ya da İkitelli civarında bu işlerden gerçekten anlayan, batarya sağlığı ölçebilen özel bir yer var mıdır? Klasik sanayi ustalarımız bu araçlara pek sıcak bakmıyor gibi, yanına yaklaşan 'abi bu çarpar bizi' diyip geri kaçıyor. Bildiğiniz, güvendiğiniz veya bu işe yatırım yapmış bir özel servis alternatifi var mı yoksa mecburen yetkili servisin kucağına mı düşeceğiz?

ustalar korkar tabi kardeşim elini atan kömür olur direk gitsin servis baksın herkez anlamaz o işten

Defenderci' Alıntı:
voltaj yüksek çarpılırız diye mi korkuyorlar anlamadım
valla usta korkulmıcak gibi değil ki akım bi çarpsa adamı karşı köye fırlatır bizde o işlere kimse bulaşmaz

boşuna arama sanayide o arabayı çöpe atarlar yazılım mazılım işi yaş özel servis bulamazsın

Anlıyorum güvenlik önemli ama alt takım, rot balans veya basit filtre değişimleri için de mi kimse elini sürmez bu araçlara? Sonuçta yürüyen aksam her araçta benzer değil mi? Özellikle yazılımsal güncellemeler ve batarya hücresi bazında kontrol yapabilen vizyoner bir yer çıkmadı mı koca İstanbul'da? Belki birileri bu işin okulunu okumuştur ya da yurt dışından sertifika almıştır diye düşünmüştüm.

Defenderci' Alıntı:
Sonuçta yürüyen aksam her araçta benzer değil mi?
benzerde herkez tırsıyo işte turuncu kabloyu yanlış kessen araba patlar direk servise kitlemişler seni

batarya işi sakat iş kardeşim herkez topa girmez kasko masko da karşılamaz sanayide birşey olsa

maslakta bir iki yer açılmış diye duydum ama onlarda servisten daha pahalıya patlar sana hiç macera arama direk yetkiliye git

En Son Konular

Geri
Üst Alt