• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Honda Hibrit Batarya Ömrü ve Maliyeti

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar selamlar, Honda CR-V Hybrid almayı düşünüyorum ama batarya ömrü ve değişim maliyeti kafamı çok karıştırıyor. Özellikle 5-6 yaşından sonra batarya performansında ciddi bir düşüş yaşanıyor mu? Yetkili servisin 400-500 bin TL gibi rakamlar istediğini duydum, bu doğru mu? Aramızda bu aracı arazide veya uzun yolda zorlayan var mı? Batarya ömrü biterse yolda kalır mıyız yoksa araç sadece benzinli motorla gitmeye devam eder mi? İkinci el alırken batarya sağlığını anlamanın bir yolu var mı yoksa tamamen şans mı? Tecrübeli kullanıcılardan detaylı bilgi bekliyorum.

bırak bu hibrit işlerini kardeşim araziye gelmez o oyuncaklar herkez pişman sonra

Defenderci' Alıntı:
Yetkili servisin 400-500 bin TL gibi rakamlar istediğini duydum
o parayı ona vericeğine git temiz bir v8 al keyfine bak direk masraf o araba

batarya hücresi değişiyo artık sanayide ucuza hallederiz ama servis kucağa oturtur adamı söyleyeyim

Cevaplar için teşekkürler ama şehir içinde çok km yaptığım için yakıtı düşürmem lazım, o yüzden hibrit bakıyorum. Baktığım araç 2020 model ve 110 bin km'de. Bu araçlarda batarya sağlığını yetkili servis dışında düzgünce kontrol edebilen bir yer var mı? Bir de batarya bitince araba kaplumbağa moduna mı giriyor yoksa normal benzinli araba gibi gidişine devam edebiliyor mu? Eğer yolda bırakacaksa hiç girmeyeyim bu işe.

Defenderci' Alıntı:
Baktığım araç 2020 model ve 110 bin km'de.
o kilometrede hibrit alınmaz direk masraf kapısı herkez elinden çıkarmaya bakıyor onları

batarya ölünce araba çekişten düşer çok yakar öyle binilmez o arabaya tadı tuzu kalmaz

honda bataryası zor biter ama biterse çıkma falan bakıcaksın artık sıfırı araba parası

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Konular

Geri
Üst Alt