• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Kapadokya'da Araç Üstü Çadırla En İyi Kamp Yerleri

BuggyBandit

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar ahali, sonunda yıllardır hayalini kurduğum Kapadokya rotasını bu hafta sonu gerçekleştiriyorum. Altımızda Mitsubishi L200 var, üzerinde de yeni aldığımız bir araç üstü çadır mevcut. Daha önce buralarda kamp atmış, özellikle rüzgardan korunaklı, sabah balonları izleyebileceğimiz ama çok da ayağa düşmemiş gizli noktaları bilen var mı? Kızılçukur ve Aşk Vadisi tarafları çok kalabalık oluyor diyorlar, daha sakin ama aracın da zorlanmadan girebileceği yerler arıyorum. Bir de bu mevsimde geceleri çok ayaz olur mu, ısıtıcı şart mı? Tecrübeli abilerimden, kardeşlerimden tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, tekerinize taş değmesin.

kardes bosver balonu falan git bi petrole cek yat direk herkez orda simdi ugrasma vadilerle

vadi madi hikaye ruzgar vurur cadırı acar gidersin hic ugrasma bence oralarda

BuggyBandit' Alıntı:
sabah balonları izleyebileceğimiz ama çok da ayağa düşmemiş gizli noktaları bilen var mı
oyle bi yer kalmadı artik heryer turist doldu bosuna arama bos yer bulamazsın

Beyler petrolde yatacak olsam araç üstü çadır almazdım, biraz doğa olsun sakinlik olsun diye uğraşıyoruz. L200'ün hakkını verelim diyorum. Özellikle Ortahisar taraflarında veya Çavuşin'in arka taraflarında daha bakir yerler var mı? Rüzgar mevzusunda haklısınız ama çadırın sabitlemeleri sağlam, yine de kaya dibi falan bulabilirsek süper olur. Gece sıcaklığı için webasto mu lazım yoksa iyi bir tulum iş görür mü? Araziye girmekten çekinmem, aracın kondisyonu yerinde.

tulum mulum hikaye donarsın orda webastosuz gidilmez bu mevsimde sakın deneme

BuggyBandit' Alıntı:
L200'ün hakkını verelim diyorum
l200 hakkını dagda verirsin kapadokya hep kum saplanırsın dikkat et fazla guvenme makineye

cavusin arkası full toz toprak arabayı mahvedersin hic girme direk sanayilik olursun

herkez bi akıl veriyo git gor kendin ogrenirsin zaten cok dusunme bas git

En Son Konular

Geri
Üst Alt