• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Kia Sportage ve Niro Modellerinde Ayın Fırsat Kampanyaları

AraziAslan

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Beyler selamlar, Kia'nın bu ayki Sportage ve Niro kampanyalarını gördünüz mü? Sportage için 200 bin TL faizsiz kredi veya nakit indirimi diyorlar, Niro tarafında da hibrit olması şehir içi için cezbediyor. Şehir içi kullanım ağırlıklı olacak ama hafta sonları hafif araziye, yayla yollarına falan da çıkarım diyorum. Hibrit sistem arazi şartlarında üzer mi, yakıtı gerçekten söylendiği kadar düşük müdür? Özellikle DCT şanzıman ısınma yapar mı dik rampada veya hafif zorlamada? Tecrübesi olanlar bir el atsın, niyetimiz ciddi ama herkez başka bir şey söylüyor kafam iyice karıştı.

kia dedigin asfalt arabasi araziye gelmez direk yolda kalirsin bosuna macera arama git duster al

parca fiyatlari ucmus durumda servis yuzunu guldurmez herkez kendi basinin caresine bakiyor artik o paraya yazik

AraziAslan' Alıntı:
Niro tarafında da hibrit olması cezbediyor
hibrit dedigin pildir dagda bayirda sarji biterse kalirsin oyle direk cekici cagirirsin valla ugrasamazsin

Arkadaşlar sadece kampanya ve genel performans için sormuştum, ağır off-road yapacak değilim sonuçta sadece pikniğe falan giderken toprak yola girerim. Sportage 1.6 TGDI performansı nasıl, yakıtı 10 litrenin altına düşer mi şehir içinde? Niro'daki o sessiz sürüş ve teknoloji çok övülüyor ama şanzıman korkutuyor beni. DCT ısınma uyarısı verir mi dik rampada dur kalk yaparken, kullanan var mı aranızda?

istanbul trafiginde o dct sanziman yarim saate siser kenara cekip sogumasini beklersin herkez biliyor bunu

AraziAslan' Alıntı:
Sportage 1.6 TGDI performansı nasıl
motor cok guclu ama icer icer direk benzinlige ortak eder adami hic bakma bile

YuksekSase' Alıntı:
kia dedigin asfalt arabasi araziye gelmez
katiliyorum altini vurdugun an dunya para masraf cikar direk sanayi esnafiyla kanka olursun

kia iyi guzelde bi japon degil o paralara ikinci el temiz l200 bakarsin her yere girer cikarsin kafan rahat olur

Online yöneticiler

En Son Konular

Geri
Üst Alt