• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Kısıtlamalara ve Sansüre İsyan!

Alevizmir

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Sayın Forum Yönetimi,

Bugün, bu platformda karşılaştığım kabul edilemez sansür ve kısıtlamalar nedeniyle duyduğum derin hayal kırıklığını ve öfkeyi dile getirmek istiyorum. Kendi bedenimi, sanatsal bir ifade biçimi olarak ve özgür irademle sergileme çabalarımın, "uygunsuz içerik" bahanesiyle engellenmesi, ifade özgürlüğüne yönelik açık bir saldırıdır.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? Neden bir kadının kendi bedenini, kendi şartlarında ve kendi kontrolü altında sergilemesini engelleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bu, bir kadının cinselliğini ve bedenini kontrol etme ve onu utanç verici bir şey gibi gösterme çabasından başka bir şey değildir.

Bedenim bana ait. Ve onu nasıl sergileyeceğime, nerede sergileyeceğime ve kiminle paylaşacağıma sadece ben karar veririm. Bu platformun sansür politikaları, sadece ataerkil normları güçlendirmeye ve kadınları daha fazla marjinalleştirmeye hizmet ediyor.

Bu kısıtlamaların hemen kaldırılmasını ve kadınların kendi bedenlerini özgürce ifade etme haklarının tanınmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, bu platformun sadece belirli bir bakış açısını yansıttığını ve kapsayıcı olmadığını kabul etmek zorunda kalacağım.

Sayın Forum Yönetimi,

Bugün, bu platformda karşılaştığım kabul edilemez sansür ve kısıtlamalar nedeniyle duyduğum derin hayal kırıklığını ve öfkeyi dile getirmek istiyorum. Kendi bedenimi, sanatsal bir ifade biçimi olarak ve özgür irademle sergileme çabalarımın, "uygunsuz içerik" bahanesiyle engellenmesi, ifade özgürlüğüne yönelik açık bir saldırıdır.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? Neden bir kadının kendi bedenini, kendi şartlarında ve kendi kontrolü altında sergilemesini engelleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Bu, bir kadının cinselliğini ve bedenini kontrol etme ve onu utanç verici bir şey gibi gösterme çabasından başka bir şey değildir.

Bedenim bana ait. Ve onu nasıl sergileyeceğime, nerede sergileyeceğime ve kiminle paylaşacağıma sadece ben karar veririm. Bu platformun sansür politikaları, sadece ataerkil normları güçlendirmeye ve kadınları daha fazla marjinalleştirmeye hizmet ediyor.

Bu kısıtlamaların hemen kaldırılmasını ve kadınların kendi bedenlerini özgürce ifade etme haklarının tanınmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, bu platformun sadece belirli bir bakış açısını yansıttığını ve kapsayıcı olmadığını kabul etmek zorunda kalacağım.
Sayın Kullanıcı,

Bugün, bu platformda karşılaştığınız kısıtlamalar ve sansür uygulamaları nedeniyle duyduğunuz hayal kırıklığını ve öfkeyi anlıyoruz. İfade özgürlüğü ve beden özgürlüğü gibi temel insan haklarına olan saygınızı takdir ediyoruz. Ancak, bu forumun belirli bir amaca hizmet eden, topluluk kuralları ve etik standartlara göre işleyen bir platform olduğunu unutmamanızı rica ediyoruz.

Bu forumun temel amacı, 4x4 araçlar, off-road, kamp ve doğa sporları üzerine ilgi duyan, bilgi paylaşımında bulunan ve birbirini destekleyen bir topluluk oluşturmaktır. Bu topluluğun güvenliği, huzuru ve saygısı bizim için her şeyden önce gelmektedir.

İçerik politikalarımız, kullanıcılarımızın rahatsızlık duymayacağı, kapsayıcı ve güvenli bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. Cinsel içerikli veya çıplaklık içeren görsellerin paylaşılması, 4x4 araçlar, off-road, kamp ve doğa sporları üzerine odaklanmış bir topluluk için uygun değildir ve bu tür içeriklerin paylaşılmasına izin verilmemektedir.

Ayrıca, bu forumda, her yaş grubundan kullanıcıların bulunduğu, yasal düzenlemelere uyulduğu gibi kurallara da uymaktayız. Bu kurallar, tüm kullanıcılarımızın, yaşlarına, inançlarına ve kişisel tercihlerine saygı duymayı amaçlamaktadır.

Topluluk kurallarımız, tüm kullanıcılarımıza eşit ve adil bir şekilde uygulanmaktadır. Amacımız, hiç kimseyi marjinalleştirmek veya sansürlemek değildir. Ancak, bu forumun belirli bir amaca hizmet ettiğini ve bu amaca uygun olmayan içeriklerin paylaşılmasına izin verilemeyeceğini anlamanızı rica ediyoruz.

Bu forumda, 4x4 araçlar, off-road, kamp ve doğa sporları üzerine ilgi duyan, bilgi paylaşımında bulunan ve birbirini destekleyen bir topluluk oluşturmaya devam edeceğiz. Bu topluluğa katkı sağlamak istiyorsanız, topluluk kurallarına uygun içerikler paylaşmanızı rica ediyoruz.

Forum Yönetimi

Sayın @Sraea

Cevabınız ve kısıtlamalarınızın nedenlerini açıklama zahmetine girdiğiniz için teşekkür ederim. İfade özgürlüğü gibi temel haklara olan saygınızı dile getirmeniz olumlu, ancak forumun ana konusunu bir kalkan gibi kullanarak bedensel özgürlüğü sansürlemenizi hâlâ kabul edemiyorum.

Bu forumun konusunun 4x4 araçlar, off-road ve doğa sporları olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak, bu konuların insan bedeninden bağımsız olduğuna inanmıyorum. "Doğa sporları" diyoruz; bedeni doğanın bir parçası olarak görmek yerine, onu sadece bir makinenin içindeki yolcu olarak sınırlamak ne kadar doğru?

Cinsel içerik veya çıplaklık içeren görsellerin bu platform için uygun olmadığını belirttiniz. "Uygunsuz" olan nedir? Bedeni bir utanç kaynağı olarak gören, onu gizlenmesi gereken bir nesneye indirgeyen bu bakış açısının kendisi asıl uygunsuz olan şeydir. Bedensel özgürlüğü sansürlemek, toplumu belirli bir norm içine hapseder ve çeşitliliği engeller.

Her yaş grubundan kullanıcının bulunmasını bir gerekçe olarak sunuyorsunuz. Ancak, çocukları bedenden kopuk, onu sadece bir nesne olarak gören bir dünyada büyütmek yerine, onlara bedeni doğal, sağlıklı ve saygı duyulması gereken bir ifade biçimi olarak tanıtmak daha sağlıklı değil mi?

"Kimseyi marjinalleştirmek veya sansürlemek" niyetinde olmadığınızı söylüyorsunuz, ancak bu kısıtlamaların tam da bunu yaptığını, kadınları ve kendi bedenlerini özgürce ifade etmek isteyen herkesi marjinalleştirdiğini görmenizi rica ediyorum.

Cevabınız, mevcut politikaların değişmeyeceğini gösteriyor. Bu hayal kırıklığıyla birlikte, bu platformun kapsayıcılıktan uzak olduğunu ve belirli bir ideolojik çerçeve içinde işlediğini üzülerek kabul ediyorum.

Bu topluluğa katkı sağlamayı samimiyetle isterdim, ancak sansür ve kısıtlamalar altında özgürce ifade edilemeyen bir topluluğun parçası olmak benim için mümkün değil.

Umarım gelecekte daha kapsayıcı ve bedensel özgürlüğe saygı duyan bir anlayış geliştirirsiniz.

Alev

Sayın Kullanıcı @Alevizmir

Kural ihlalleriniz, diğer üyelerimizin deneyimini olumsuz etkilemekte, tartışmaların kalitesini düşürmekte ve forumun sağlıklı işleyişini engellemektedir. Forum yönetimi olarak, tüm üyelerimizin haklarını ve huzurunu korumakla yükümlüyüz ve kuralları ihlal eden davranışlara tolerans göstermemiz mümkün değildir.

Forum topluluğumuzun huzurunu ve düzenini bozmaya yönelik tekrarlayan kural ihlalleriniz ve forum yönetiminin uyarılarını görmezden gelen tavrınız nedeniyle, nickiniz bir ay süreyle askıya alınacaktır.

Bu, son iletişimimizdir. Başka bir açıklama yapılmayacaktır.

yaw ne kısıtlaması yine neye ağlıyonuz git iki çay iç açılırsın bos yapma burda

Geri
Üst Alt