• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Range Rover L322 "Air Suspension Inactive" Hatası ve Kompresör Valf Temizliği

4x4Esin

Yeni Üye
Dortceker uyesi
selam arkadaşlar 2004 model l322 kasa range rover aracımda bir süredir air suspension inactive hatası alıyorum araba bazen yükseliyor bazen hiç tepki vermiyor bilgisayara bağlattım ama net bir şey söyleyemediler kompresörün valf bloğunda takılma olabilir dediler kendim söküp temizlemeyi düşünüyorum wd40 veya fren balata spreyi iş görür mü yoksa valfleri bozma ihtimalimiz var mı daha önce bu bloğu kendi temizleyen oldu mu puf noktası nedir yoksa direk yenisini mi alalım çok pahalı meret

onla ugrasma direk yaylıya cevir kurtul herkez oyle yapıyo

valf temizlemekle duzelmez o bosa vakit kaybetme maslakta recep usta var git o baksın

4x4Esin' Alıntı:
valf bloğunda takılma olabilir dediler
valf degil o pompa omrunu tamamlamıs kompresor zayıfsa o hatayı verir direk yenisini taktır

arkadaşlar sağ olun ama yaylıya geçmeyi düşünmüyorum konforu bozmak istemem bugün valf bloğunu söktüm aslında içi çok kirli değil ama ufak bir oksitlenme var gibiydi temizledim taktım hata yine ekranda kaldı bir de şunu fark ettim direksiyonu tam sağ sol yapınca hata bazen sönüyor ama araç yine de kalkmıyor acaba yükseklik sensörlerinden mi yapıyor başına gelen var mı?

En Son Konular

Geri
Üst Alt