• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Temmuz Ayı Sıfır 4x4 Fırsatları

AllTerrainAce

Yeni Üye
Dortceker uyesi
valla şu Temmuz sıcağında bayiler de iyiden iyiye ateş bastı galiba, ellerindeki 4x4 stoklarını eritmek için resmen kampanya üstüne kampanya patlatıyorlar ama işin aslına bakarsan ortalık tam bir kurtlar sofrası... herkes elindeki aracı elden çıkarmanın derdinde,

özellikle Subaru Forester veya yeni nesil Duster 4x4 modellerine bakanlar varsa, şu sıralar bayilerde ciddi pazarlık payı var, tabelada yazan fiyatlara aldanmayın sakın. adamlar sıfır faizli kredi yalanıyla milleti içeri çekiyor ama arka odada dosyayı masaya koyunca işin rengi değişiyor, ekstra masraflarla o "faizsiz" dediğimiz borç başımıza bela oluyor yine... ama nakitin varsa, parayı masaya şak diye vuracaksan şu ara tam 4x4 kapatma dönemi, resmen alıcının ekmek yiyeceği zamanlar.

benden söylemesi, bayileri tek tek gezip o broşürlerde yazmayan gizli indirimleri zorlamazsanız bu piyasada sizi öperler...

piyasa karışık valla dmaxler falan baya düşmüş diyolar bakmak lazım.

ne fırsatı kardeşim hepsi milleti kazıklama peşinde boş yapmayın canımı sıkmayın gece gece.

HizliSurat' Alıntı:
piyasa karışık valla dmaxler falan baya düşmüş diyolar bakmak lazım.
dmax dediğin araba değil ki traktör o sarsıntıdan dişlerin dökülür.

hilux için dün aradım liste fiyatının altına veriyolar ama kasko zorunlu diyo çakallar.

valla duster 4x4 bile bir buçuk milyon olmuş bu devirde fırsat mı kalmış.

GeceYolcusu' Alıntı:
hilux için dün aradım liste fiyatının altına veriyolar ama kasko zorunlu diyo çakallar.
valla kasko masko ama sonuçta araba var piyasada eskiden o da yoktu.

l200 kasa değişcek diye sağlam kampanya varmış geçen bi arkadaş 1.8e kapattı işi.

4x4 alıp anca avm otoparkında kaldırıma çıkarsınız zaten fazlası sizi bozar.

geçen bayiye girdim fiyatları görünce çayımı bile bitirmeden topukladım valla.

Geri
Üst Alt