• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Togg malzeme kalitesi nasıl

Toggman

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, forumda yeniyim ancak uzun süredir off-road ve SUV dünyasını takip ediyorum. Togg T10X almayı düşünüyorum ama malzeme kalitesi konusunda çok farklı yorumlar okudum. Özellikle trim sesleri, koltuk döşemelerinin dayanıklılığı ve konsol üzerindeki yumuşak plastiklerin zamanla güneşten etkilenip etkilenmeyeceği benim için çok kritik. Daha önce Range Rover ve Amarok kullanmış biri olarak iç mekandaki o tokluk hissini arar mıyım? Kapı iç panellerindeki işçilik ve bagaj havuzundaki malzeme kalitesi nasıl? Uzun vadede tıkırtılar başlar mı yoksa Alman araçları kadar rijit mi? Tecrübeli arkadaşlardan detaylı bir kıyaslama bekliyorum.

fazla elektronik bunlar bozuldumu yaptıramazsın sanayide parçası yok daha

land cruiser varken buna bakılmaz direk git japon al kafa rahat olsun

plastik işte herkez takılmış kaliteye yürüyomu ona bak sen

Gelen yorumlar için teşekkürler ama sanayi parça durumu şu anki önceliğim değil, daha çok araç içindeki hissiyata odaklanıyorum. Mesela vites konsolundaki o döner düğmenin mekanik hissiyatı zayıf mı? Bazı videolarda ekranın alt kısımlarında boşluklar olduğunu gördüm, bu genel bir sorun mu? Ayrıca deri koltukların terletme yapıp yapmadığını ve dikiş kalitesini merak ediyorum. Amarok'un o sert ama sağlam havasından sonra bu araç çok mu 'oyuncak' hissettirir yoksa gerçekten o premium algısını veriyor mu?

valla kardeş biz offroadçuyuz bu araba dağda kalır şasesi ne belli değil

fiyatına göre iyi diolar ama sanayiye düşmesin direk çöp olur

içerdeki tıkırtı sesi geliyosa herkez şikayetçi ondan boşver

amarok falan varken macera aramaya gerek yok bence

ne bekliyon altın kaplama mı olacaktı bin git işte. beğenmeyen gitsin alman arabasına 3 katı para versin boş yapma.

valla her yerinden plastik fışkırıyor ama olsun yerli ve milli plastik sonuçta ahaha.

trim aksamı biraz zayıf ama şase sağlam olmuş. kapı içlerindeki izolasyona biraz daha bakmaları lazım usta.

arkadaşlar daha yeni marka bunlar olur öyle ufak tefek şeyler zamanla düzelir bence hemen gömmeyelim.

yav kardeşim daha araba yeni çıktı neyin kalitesinden bahsediyonuz. kullanmayı bilmeyen adam gelmiş burada malzemenin lafını yapıyo.

eksikleri var tabi ama ilk araba için fena değil bence. abartıldığı kadar kötü değil yani iş görür her türlü.

içine oturunca kendimi f16 pilotu gibi hissettim ama koltuğa yaslanınca çıt sesi geldi hadi hayırlısı.

ön konsol falan iyi de şu kapı kollarının plastiği çok ucuz kaçmış. motorda yürürde sıkıntı yoksa gerisi teferruat.

Geri
Üst Alt