Togg T10F ve 2026 T10X Çıkmazı: Beklemeli miyim, Yoksa Fiyatlar Uçacak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatih16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatih16

Yeni Üye
Dortceker uyesi
15 Ocak 2026
5
0
Selamlar dostlar, gerçekten kafam çok karışık ve bir akıl danışmak istedim. Togg T10F sedan modelini ilk gördüğümden beri hastasıyım, tasarımı falan gerçekten efsane olmuş. Ancak 2026 teslimat sürelerini ve o günkü güncel fiyat listesinin ne seviyeye geleceğini düşününce uykularım kaçıyor. T10X tarafında da 2026 güncellemeleri bekleniyor ama fiyatlar yerinde durmuyor ki... Bayiye gidiyorum, herkes çok ilgili ama konu net teslimat tarihine ve fiyat garantisine gelince derin bir sessizlik hakim oluyor. Kendi aracımı satıp bu belirsizlikte beklemeye değer mi, yoksa o zamana kadar fiyatlar ulaşılmaz bir noktaya mı gelir? Yerli otomobilimiz olsun diye sabretmek istiyorum ama bütçemi korumak da zorundayım. Benim gibi T10F sırası bekleyen ya da 2026 kotaları hakkında içeriden bilgi alan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, resmen bir çıkmazın içindeyim.

Togg T10F sedan olduğu için aerodinamik avantajla menzilde mevcut T10X'i geçer, donanımı da bir tık daha güncel gelir. Ancak 2026 T10X makyajlı kasayı beklemek, bugünkü ekonomik konjonktürde ciddi bir 'fiyat riskini' göze almak demektir.

Türkiye'de otomobil fiyatı yerinde durmaz; ham madde ve batarya maliyetleri artarken beklediğin her ay cebinden fazladan para çıkması muhtemeldir. Teknik açıdan T10F'in şasisi ve batarya yönetim sistemi (BMS) daha optimize olacak, fakat 'ayağımı yerden kessin, ailemle geniş geniş bineyim' diyorsan mevcut T10X'i alıp keyfine bakman en mantıklısı. 2026'ya kadar piyasa çok değişir; imkanın varsa hemen T10X'e bin, o zaman geldiğinde elindekini takasa verir en yenisini alırsın. Özetle; teknoloji beklenir ama kaçan fiyat fırsatı beklenmez, vaktin varken hamleni yap.

En Son Konular

• Geri