• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Çinli SUV Modelleri Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deren

Yeni Üye
Dortceker uyesi
arkadaşlar, cidden bu çinli suv'ler her yerde maşallah, rengarenk cicili bicili bişeyler çıkarıp duruyolar, kafayı yiyecem valla... eşimle geçen bayide bi inceledik, dışarıdan bakınca mercedes bmv gibi duruyo, içi böyle lüks bi oturma odası mübarek, ekranlar falan uçak kokpiti gibi... ama insan korkuyo tabi, "acaba elimizde patlar mı, yarın bi gün servisi parçası bulunur mu" diye binbir türlü soru işareti oluyo kafada...

şimdi artılarına baksan fiyatları o kadar cazip ki, avrupa arabalarına vereceğin paranın yarısına resmen saray konforunda bi araba alıyosun, donanım desen havada uçuşuyo, masajlı koltuklar, panoramik tavanlar, yok akıllı asistanlar falan, teknolojisi gerçekten parmak ısırtıyo... ama eksilerine gelince... o ikinci el piyasası tam bir muamma, adamı stresten hasta eder, aldığın fiyata bi de satarken çakılıp kalma ihtimali var... bide bu yedek parça bekletme olayları yok mu, ufak bi kazada kaporta için iki ay serviste yatıyo arabalar... bi de her ne kadar çinli markalar artık kendini geliştirdi deseler de, o uzun yoldaki sürüş güvenliği, malzeme kalitesinin bi süre sonra dökülmeye başlaması insanı düşündürüyo... yani kafam bi karışıyo bi karışıyo ki sormayın, kullananlar çok memnunum diyo ama cesaret edip de o parayı bağlamak hala bi iddia meselesi valla, siz ne diyosunuz bu işe?

valla kardeş dışı seni yakar içi beni, 5 yıla kalmaz dökülür bunlar şuraya yazıyorum.

ikinci eli yok bunların, alanın elinde patlar parça beklerken ağlarsın sanayide.

Alperenkilinc' Alıntı:
valla kardeş dışı seni yakar içi beni, 5 yıla kalmaz dökülür bunlar şuraya yazıyorum.
dökülür mökülür ama adamlar yapmış, bizimkiler hala cam açma tuşu arıyor.

şanzımanları zf değil kendi üretimleri, yazılımda sıkıntı çok servis ağı da oturmadı daha.

geçen komşu aldı chery, her gün bi lamba yakıyo ekran gidip geliyo diyo.

bedava verseler binmem, can taşıyoruz sonuçta teneke bunlar.

4x4Fanatik' Alıntı:
şanzımanları zf değil kendi üretimleri, yazılımda sıkıntı çok servis ağı da oturmadı daha.
servis falan hikaye parça gelene kadar araba eskir valla doğru diyorsun.

tablet koymuşlar içine millet bayılıyor, sanki ipad alıyorlar alt tarafı araba işte.

bu paralara 10 yaşında alman alırım daha iyi, en azından araba derim.

valla çok görüyorum yollarda ama cesaret işi, bekleyip görmek lazım 2-3 sene.

Geri
Üst Alt