• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Citroen Garanti Kapsamı Tartışmaları

DirtDestroyer

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Beyler selamlar, 2023 model Citroen C5 Aircross aracım henüz 15.000 km’deyken AdBlue hatası verdi. Yetkili servise götürdüm, depoda kristalleşme var kullanıcı hatası dediler ve 48 bin TL fatura çıkardılar. Arabayı alalı bir sene olmadı, her zaman Shell’den yakıt alırım fişlerim de duruyor. Servis danışmanı 'kötü yakıt kullanmışsınız' diyor ama herkez bu sorunun kronik olduğunu biliyor. Garantiden değişim yapmıyorlar, Citroen Türkiye’ye mail attım ama hala dönmediler. Bu konuda hukuki bir süreç başlatan var mı yoksa direk sanayide iptal mi ettireyim? Aracın garantisi de bozulmasın istiyorum ama bu paraları ödemek de mantıklı gelmiyor.

adblue deposu kronik bunların 2023 2024 farketmez. mahkemeye ver valla bak ugrasma hıc.

48 bın nedir arkadas dısarda on bın tl ye depoyu komple degisiyolar. soygunculuk resmen.

kullanıcı hatası diyip kacıyo servisler hep. kesinlikle dava acman lazım usta.

YuksekHizUsta' Alıntı:
kullanıcı hatası diyip kacıyo servisler hep.
harbiden servisler hep boyle. adamların ısı gucu para kitlemek.

direk iptal yazılımı at kafa rahat olsun. bı daha o arıza lambası yanmaz.

valla bu citroenlerin adblue sıkıntısı bitmez boşuna uğraşma servis hep kullanıcı hatası der geçer.

geçen benim arkadaşada aynısını yaptılar 50 bin istediler dışarda 5 bine halletti sakın verme o parayı.

MertHonda' Alıntı:
valla bu citroenlerin adblue sıkıntısı bitmez boşuna uğraşma servis hep kullanıcı hatası der geçer.
haklısın usta kronik bu mevzu mahkemeye versen 2 sene sürer.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Konular

Geri
Üst Alt