• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Jeep Compass Kamera Hatası

BoggerTR

Kıdemli Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, 2018 model Jeep Compass Limited aracımda geri görüş kamerasıyla başım dertte. Geri vitese taktığımda bazen ekran masmavi oluyor bazen de görüntü çok geç geliyor veya karıncalanıyor. Yetkili servise götürdüm, ünite değişecek dediler ve dünya para istediler. Aranızda bu sorunu yaşayan veya İstanbul içerisinde bu işlerden anlayan, ucuza halledebilecek bir usta tanıyan var mı? Yazılımsal bir durum olabilir mi yoksa donanımsal mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Amerikan arabasının elektiriği herkez bilir dertlidir direk sanayide bi elektrikçiye baktır.

BoggerTR' Alıntı:
Servis çok yüksek fiyat çekti
servis zaten kitlemeye yer arıyor dışardan çıkma parça bak.

Soketler gevşemiştir bagaj kapağını sert kapatıyosan ondan yapar.

Cevaplar için teşekkürler. Bagaj kapağındaki döşemeyi söküp soketlere baktım, oksitlenme yok gibi duruyor. Ama ekran bazen karıncalanıyor sonra düzeliyor. Yazılım güncellemesi yaptırsam düzelir mi yoksa kamera lensi mi bozuktur anlayamadım. Bir de uconnect sistemi bazen donuyor bununla bir alakası olabilir mi? Çıkma parça bulsam kendim takabilir miyim kodlama falan ister mi?

akü zayıfsa yapar abi aküyü ölçtür önce herkez aküden diyor bu arızaya.

BoggerTR' Alıntı:
ekran bazen karıncalanıyor
kablo ezilmiştir direk bagaj körüğünün ordaki kablolara bak.

jeep compassların kronik sorunu o herkezde var takma kafana öyle bin.

tesisatçıya git yarım saate halleder boşuna servisle uğraşma beyinle falan alakası yok.

Geri
Üst Alt