Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler selamlar, yeni bir off-road canavarı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Jeep Cherokee mi daha sağlamdır yoksa Suzuki Vitara mı? Hangisi arazide üzmez, hangisinin parçası daha kolay bulunur? Tecrübeli arkadaşlar bir el atsın.
L*n bırak bu boş işleri, Cherokee dediğin makine asfalta da araziye de mühür vurur! Vitara dediğin olsa olsa hanım arabası olur, gaz tenekesi seni. Cherokee'nin torku senin sülalene yeter.
Ahmet, sen sanayide usta beslemekten beynini yakmışsın herhalde. O Cherokee dediğin hantal hurda ancak benzinlikçiyi zengin eder. Vitara dağda keçi gibi sekerken sen hararet ibresiyle bakışırsın sanayi köşelerinde.
Ulan o fındık kadar motorunla yokuşta bayılınca görürüm ben seni. Cherokee'nin heybeti yeter be! Rüzgar esse senin o plastik yığını şarampole yuvarlanır. Boş yapma, delikanlı adam Amerikan'a biner.
Heybetin batsın senin! Cüzdanında para kalmayınca o heybeti dümenden usta dükkanının önüne park edersin. Ben Suzuki'yle dertsiz tasasız her çamura girer çıkarım, sen şanzıman dağıttım diye ağlarsın. Sanayi abonesi olmuşsun haberin yok.
Boş konuşma Driver mısın nesin! Kaputu açtın mı motor göreceksin motor! Senin o dikiş makinesi motorunla ancak bakkala ekmek almaya gidilir. Arazinin şahı Cherokee'dir, gerisi anca tozunu yutar.
Ulan asıl sana 'şoför' diyene şaşmalı. Senin o hantal Jeep'in çamura saplandı mı traktör çağırmaya başlarsın 'yetişin' diye. Vitara her türlü seni cebinden çıkarır, hafifliğiyle seni rezil rüsvan eder her parkurda.
L*n senin o Vitara'nı Cherokee'nin arkasına römork diye bağlarım, makinenin ruhu bile duymaz! Git kumda oyna, büyüklerin işine karışma. Jeep candır, Suzuki heyecandır; ama sadece sübyanlara!