• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Jimny Yükseltme Kiti (Lift Kit) Tavsiyeleri: Kaç İnç İdeal?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Driver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Driver

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar yeni aldığım 2022 model Suzuki Jimny aracım için yükseltme kiti bakıyorum. Genelde hafta sonları hafif araziye çıkıyorum ama hafta içi şehir içinde de kullanıyorum. 2 inç yükseltme yeterli olur mu yoksa 3 inç mi yapmalıyım? 3 inç yapınca konfor çok bozulur mu ya da bu meşhur ölüm sarsıntısı dedikleri olayı yaşar mıyım? Bir de kit markası olarak ne önerirsiniz bütçem orta seviye çok uçamam ama kaliteli olsun istiyorum.

2 inc tak geç ugraşma çok kurcalarsan arabanın ayarı kaçar herkez pişman oluyor sonra

direk 3 inc yap herkez öyle yapıyor görüntü olur hem boşuna para verme küçük kite

Driver' Alıntı:
ölüm sarsıntısı dedikleri olayı yaşar mıyım
kitin içinde amortisör varsa bişey olmaz direk taktır sanayide ustalar halleder

Cevaplar için sağ olun arkadaşlar. 3 inç için kaster açısı ve panhard çubuğu falan değişmeli diyorlar maliyet çok fırlıyor o zaman. Iron Man veya OME markalarına bakıyorum ama fiyatlar malum. Sizce sanayide get taktırsam iş görür mü yoksa komple kit mi şart? Bir de 2 inç yaparsam lastik sürtme yapar mı?

get takma araba takoz gibi olur direk kit al maceraya gerek yok

ome pahalı ama iyidir herkez memnun sanayide kime sorsan söyler

Tolga27' Alıntı:
get takma araba takoz gibi olur
aynen öyle konfor monfor kalmaz sanayide uydurma iş yapma direk kit al

Geri
Üst Alt